ZAINTRIGIRALI JAVNOST: Elena i Klinac snimaju duet!?

admin
1 0
Read Time:45 Second

Popularni izvođači Elena Kitić i Klinac svojim novim objavama zaintrigirali su svoju publiku.

Naime, Elena i Klinac su definitivno izvođači sa naše javne scene koji svoj privatni život ne žele da eksponiraju javno.

Ono što možemo da primetimo jeste da je Klinac napravio dužu vremensku pauzu kada je muzička karijera u pitanju, međutim svojom objavom na Instagram storiju zaintrigirao je svoje fanove, s obzirom na to da je izbacio matricu pesme i označio svoju koleginicu Elenu Kitić.

Nakon što je ona ripostovala njegovu objavu, na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije da ovaj dvojac priprema duetsku pesmu za svoju publiku, koja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje povodom ovih navoda.

Iako se detaljnije povodom ove teme nisu oglašavali, publika sa nestrpljenjem očekuje da sazna o čemu se ovde zapravo radi i da li oni stvarno imaju u planu da objave zajedničku numeru.

Objavu možete pogledati OVDE.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Milica Todorović OTKRILA KOGA ĆE POLJUBITI U PONOĆ: "Priželjkujem da postanem MAMA"

Milica Todorović, od samog pojavljivanja na javnoj sceni, još kao tinejdžerka plenila je šarmom i lepotom, a za razliku od mnogih njenih koleginica koje su estetskim korekcijama izmenile lični opis, ona je ostala dosledna svojoj prirodnoj lepoti. Osim fizičke lepote, pevačica je poznata i kao veliki šaljivdžija, uvek spremna da […]

Subscribe US Now