Ženi se Mark Entoni sa 23.godine mladjom devojkom!

admin
0 0
Read Time:33 Second

Ženi se Mark Entoni (53) bruje strani mediji. Manekenka Šenon De Lima i Mark Entoni rastali su se poslije dvije godine braka i to ubrzo nakon strasnog poljupca Marka sa njegovom bivšom suprugom Dženifer Lopez.

Šenon očigledno nije više mogla da podnese činjenicu da su Mark i Dženifer vrlo često zajedno, da sarađuju, i da su pritom veoma prisni. Svjetski poznat pjevač nije mnogo tugovao već je brzo mirnu luku pronašao pored zgodne manekenke.

Pisalo je da je njegovo srce zarobila Italijanka Rafaela Modunjo, ali najnovije fotografije dokaz su da pjevač ponovo stanje na ludi kamen i to sa paragvajskom ljepoticom i misicom Nadiom Fereirom (23).

izvor Hello

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kantautor Mladen Bur­nać, objavio je danas čak 3 nova video spota - za tri nova singla sa njegovog ak­tualnog albuma "Knji­ga poezije"

U pitanju su pjesme: “Život je komedija samo”, “Ljubavnici” i “Ostavi te ljude”. Spotovi su pripremljeni još prije par mjeseci, međutim njihov izlazak je morao pričekati jer je Mladen u međuvremenu nastupao na 69. Zagrebačkom festivalu sa jednom drugom pjesmom. Posebnost ovih zanimljivih video uradaka je u tome što se […]

Subscribe US Now