ZIMA DONOSI VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU U NOVOM SPOTU NENADA CVIJETIĆA​

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Za razliku od dinamičnog letnjeg hita Samo jako, Nenad Cvijetić se ovog puta vraća svom autentičnom maniru emotivnih ljubavnih numera koje su njegov zaštitni znak i predstavlja novu pesmu Zima će. Numera je inspirisana neostvarenom ljubavlju, uspomenama i duhom prošlih vremena, a spot u izdanju Skymusic Entertainment snimljen je u prelepom planinskom ambijentu i ima tragičan kraj, jer Nenadova devojka gine u saobraćajnoj nesreći i tako se završava njihova velika nesuđena ljubav.


“Pesma Zima će dogodila se neplanirano. To nije prvi put da se sjajne kompozicije dese kada ih najmanje očekujem.” Rekao je Nenad Cvijetić. “Kada su mi autor muzike Mladjan Dinkić i autor teksta Saša Milošević Mare prvi put u studiju odsvirali ovu pesmu, veoma kompleksnu i izuzetno zahtevnu za pevanje, a iznad svega prepunu emocija, odmah sam znao da je to pesma koja na neki način opisuje i moj život i da moram da je snimim. U životu se najteže ostvari ono do čega vam je najviše stalo, a i kada vam se učini da ste pronašli pravu ljubav, vreme vas ponekad otrezni i pokaže da je sve to bila samo iluzija, da sudbina verovatno s razlogom nije htela da to potraje. Ovo mi je jedna od najdražih pesama na albumu koji spremam, tako da se veoma radujem njenoj premijeri i željno iščekujem reakcije publike” zaključuje Nenad.​
Njegove kolege i saradnici koji su imali priliku da pre zvanične premijere čuju pesmu fenomenalno su reagovali na nju, tvrdi Nenad.

“Komentari su odlični i na to sam veoma ponosan, ali s nestrpljenjem očekujem da čujem reakcije publike i ljubitelja moje muzike, jer ipak su oni najmerodavniji” smatra pevač.Izlazak prvog studijskog albuma Nenada Cvijetića u izdanju Skymusic Entertainment očekuje se u prvoj polovini sledeće godine.


Nenad možete čuti i uživati u njegovim pesmama već sledeće subote u klubu Kasina…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Snežana Đurišić održala NASTUP ZA PAMĆENJE U RESTORANU DVA JELENA

Folk pevačica Snežana Đurišić sinoć je održala nastuu u restoranu “ Dva Jelena” u srce Skadarlije. Snežana Djurišić pevala je pred punim restoranom, nizali su se hitovi iz njene karijere duge pet decenija. Snežana je nastup počela pesmom “Niko me nije voleo kao ti”, a publika joj je uzvratila gromoglasnim […]

Subscribe US Now