ZOKI IZNENADIO NOVOM PESMOM ALI I LJUBAVNOM AFEROM?!

1 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Internet senzacija i vlasnik mega hita Autotune ne prestaje već dve godine da nas iznenađuje.
Zoki Šumadinac nas neprestalno iznenađuje, taman pomislimo da nema dalje, da je sve pokazao a on nam svima doda još jedan zadatak kako se radi soubiznis. Naime Zoki je pre nedelju dana izbacio cover za pesmu “Biseri iz blata”, koja je po drugi put postala hit i osvojila srca mnogih. Pitali smo Zokija zašto baš ta pesma.

  • Pesma Biseri iz blata , neponovljivog Cobija mi je prirasla u srce i stalno je pevam. Pošto sam hteo publici pokazati i malo drugačijeg Šumadinc, ozbiljnijeg da u meni ima emocija ja sam se upravo na tu pesmu odlučio. Ovom prilikom se zahvaljujem dragom Cobiju što je darovao ovakvu pesmu svima nama. Hvala i produkciji Univerzal koja se potrudila da napravi predivne kadrove i slikom prenese ono što sama pesma govori.

Čuli smo da je Zoki u strastvenoj vezi sa bivšom zadrugarkom Ivanom Radic, poznatija kao Ivana Veštica, pa da li smo na pravom putu Zoki?

  • Možda jeste možda nije, moje srce tajnu krije .

Videli smo naslove, mnogi portali pišu da ulazite ponovo u zadrugu?

  • Možda su u pravu, što ne mora da znači. Neka ostane još jedna misterija za sada.

Šta Zoki planira u skorijoj budućnoisti?

  • Zoki vredno radi na novoj pesmi, dosta drugačijoj pesmi nego što me je publika upoznala ali i spot radi se sasvim drugačije. Ekipa se totalno promenila i drugi saradnici su u pitanju, stoga će biti i drugačijih nota. Mora da se zna da ja nisam pevač, ja sam soumen – zabavljač. Tu sam da zabavim široki auditorijum i da ih nasmejem. Muzika definitivno nije moj pravac , već hobi.

Kažete da je muzika vaš hobi a ne muzička karijera, zar niste mogli naći neki jeftiniji hobi od muzike?

  • Da apsolutno nisam pevač, pevam jer volim da pevam, ceo život pevam i pševaću, što da ne. Bolje da pevam nego da kukam i žalim se kako mi ništa neodgovara i da pljujem sve ono što je neko postigao. Svoje pesme sam finansiram i sa mojim novcem radiću šta mi je volja. Naravno drugima savetujem da se bave svojim životom i gledaju kako će sebe da izvedu iz tunela u koji su upali a manje da gledaju na one koji su uzleteli i sijaju. Za kraj rekao nam je Zoki.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

"O bivšima sve najbolje, jer posle njih mi ide nabolje"!

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Nikolija Jovanović, objavila je svoju novu pesmu. Pesma nosi naziv “O BIVŠIMA”. Kako ona u njoj poručuje: “O bivšima sve najbolje, jer posle njih mi ide nabolje”! Da li se i Vi slažete sa njom? Pevačica je i ovaj put ostavila svoju publiku […]

Subscribe US Now