ZOKI ŠUMADINAC O ĐOKOVIĆU : “Noletu će biti odobreno da učestvuje na turniru”

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Kako su svet i evropa izopačeni i koliko Srbiju i sve što je srpsko nevole i nepoštuju pokazali su još jednom na najveći pravoslavni praznik Badnji dan, zabranivši Novaku Đokoviću julazak u australiju gde je trebao da učestvuje na turniru.


Da nismo deo sveta i evrope i da nas oni ne žele i ovo je samo jedna od potvrda. Najboljem teniseru svih vremena Novaku Đoković su prvo australijske vlasti pozvale i dozvolili ulazak u njihovu zemlju ali po dolasku Novaka odmah poviukli dozvolu i odmah su ga smestili u skromni hostel.

Da podsetimo Novak je među prvima pomogao  australiji prilikom nedavnih požara, poslao im kje pomoć od 25 000 dolara, zar mu ovako vraćaju sada. Mnogi su u dilemi da li će ipak najboilji teniser sveta svih vremena zaigrati ipak na turniruj ili će se vratiti. Stoga smo pozvali i našeg poznatog umetnika i astrologa Zokija Šumadinca koji nam je potvrdio sledeće.- Pomaže Gospod dragi moji i Hristos se rodi. Da na žalost gledam i ne mogu da verujem kako se politika svuda zavukla. Politika je sada svuda u muzici, glumi, sportu pa i u crkvama. 

No ja mislim da vam donosim sjajne vesti. Novaku je od 29.12 u poslovnom natalu Uran sa Blizancima i to mu malo staje na muku. Međutim ima sreću što ovaj aspekt veoma kratko traje tzako da u ponedeljak 10.01 u ranim jutarnjim satima poslovnu natal kuću preuzima preuzima Sunce u trigonu sa Jupiterom u Lavu.

Ovaj aspekt stavlja na stranu sve što se u predhodnom aspektu dogodilo i otvara vrata ka cilju. Što gledajući aspekt znači da će ipak u ponedeljak Noletu biti odobreno da učestvuje na turniru. Nadam se da sam u pravu i da aspekti će podržati moje reči kao i svaki put do sada.

Zaključio je Zoki Šumadinac sa velikom verom da će tako i biti.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ČESTITAMO! Danijel Alibabić dobio sina!

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić i njegova supruga Biba, danas su dobili sina kome su dali ime Mihailo. “Hvala ljubavi moja. Danas se rodio Mihailo Alibabić”, napisao je pjevač na svom Instagram profilu. Podsjetimo, Danijel Alibabić je u avgustu prošle godine stao na “ludi kamen” i sudbonosno da izgovorio Podgoričanki Oliveri […]

Subscribe US Now