ZOKI ŠUMADINAC O “SVAĐI” NA RELACIJI TOŠIĆ-KARLEUŠA : “Ne verujem da je došlo do nasilja u porodici ali ukoliko je zaista to tačno onda osuđujem Duška najstrožije”

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Veliki skandal izbio je juče na sam dan Božića u porodičnom domju Karleuša – Tošić. Naime malo iza podne Folk pevačica Jelena Karleuša je prijavila supruga Duška Tosića za porodično nasilje. Prava drama je pogodila porodicu Tošić i to na sam dan najradosnijeg praznika kod hrišćana.


Velika drama i skandal dogodio se juče na sam dan Božića u porodici Tošić – Karleuša. Malo i posle pošto je podne prošlo Jelena je pozvala policiju i prijavila supruga Duška Tošića da je nasrnuo fizički na nju iako su porodice oba supružnika bili porisutni. Da podsetimo, policija je ubrzo došla  na licu mesta i privela Duška. Uz pratnju Tošićevih advokata njemu je MUP odredio hitnu zabranu od 48 sati Jeleni Karleuši. Navodno Jelenina rodbina je stala na njenu stranu. Još konkretno ništa se zvanično ne zna osim da je JK odbila da ide u poilicijsku stanicu ali i na lekarski pregled. O ovome se jako špekuliše i u žiži javnosti je, stpoga smo pozvali našeg poznatog estradnog umetnika ali i astrologa i ezoteristu Zokija Šumadinca i zatražili njegovo mišljenje na ovu temu.

– Kao prvo, Hristos se rodi dragi moji.  Pa zaista cela estrada je zatečena ovom vešću. Čuo sam se sa mnogima iz javnog sveta od juče, svi su kao u nekom šoku i neverici. Ono što mene neda mira jeste to što su svedoci privedeni samo Jelenina rodbina. Iako znamo da se se okupile obe porodice. Logično je da su njeni stali uz Jelenu ali nije logično zašto nisu pozvani svedoci i Tošićeva rodbina koja se nalazila u vili.


Tu ipak pomalo smrducka. No kako poznajemo Jelenu svi dobro, ona je skandal majstor. Karijeru je izgradila na skandalima svih vrsta i sa nastupima koji više podsećaju na striptiz bar. No to je ona i svaka čast, po tim je prepoznatljiva i jedinstvena. Poštujem njenu karijeru ali kao osobu – da preskočimo to. Niko za Tošića nije rekao da je nasilan ili agresivan, niko ga ne zna ni po skandalima. Tošić je porodičan dobronameran čovek koji je pri tom uspešan u svom poslu. Moje iskreno mišljenje je to da su JK i fudbaler zapali u teško bračno stanje i da je razvod na pomolu. Pošto je Jelena svesna itekako da Tošić je glavni finansijer ( zlatna koka ) i da sa razvoidom mnogo gubi, ona pokušava da Duška predstavi kao negativca i nasilnika kako bi ga na sudu razvod koštao više.                  

To je moje iskreno mišljenje a da li sam u pravu ili ne, videćemo u narednom periodu. Ja sam uvek bio i biću za ljubav i poštovanje svih osoba ovoga sveta. Opet kažem da ne verujem da je došlo do nasilja u porodici ali ukoliko je zaista to tačno onda osuđujem Duška najstrožije – niko na ovoj planeti nema prava da nekoga omalovažava a o fizičkom obračunu i da ne govorim. Mada ipak ostajem pri tome da je sve ponovo samo dobro režiran skandal od strane JK. Za kraj vam dragi moji poručujem, volite se, poštujte se jel iz poštovanja dolazi i ljubav.                                       

Ništa lepše nema od ljubavi.

Foto : instagram.com/karleusastar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NAJBOLJA ŽURKA U GRADU! Seka Aleksić,Lexinton i Indira Colonija u klubu Kasina

Jedna od najpopularnijih folk pevačica, Seka Aleksić, nastupiće u sredu uveče po prvi put u najpopularnom prestoničkom klubu “Kasina”.Seka je svoj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruža. Poznata je kao jedna od retkih pevačica koja se može […]

Subscribe US Now