ZOKI ŠUMADINAC UKRSTIO GLAS SA SLOVENAČKOM ZVEZDOM DAVOROM LAZIĆEM

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Ovih dana se šuška na estradi da Zoki Šumadinac sprema novu pesmu i spot. Ovog puta Zoki je ukrstio po prvi put glas sa muškim vokalom i to ni manje ni više nego sa slovenačkom zvezdom Davorom Lazićem. Upravo je to bio razlog da pozovemo njih dvojicu i da se iz prve ruke uverimo.

Pitali smo Zokija kako je došlo do ove iznenadne saradnje.

” Mi ovaj projekat radimo od maja meseca ali zbog mojih obaveza, a Davor zbog svojih, nismo uspeli odraditi spot. Upravo je pala zadnja klapa za spot za pesmu BOMBA. ”

” Već godinama radim sa Husom , dok Zoki radi sa Acom i plesnom grupom Black squad. Njih dvojica su braća i zajedno su mi predložili da odradim pesmu sa Zokijem. Odmah sam pristao jel Zoki u sebi nosi neverovatnu količinu pozitivne energije. ”

Ko je radio pesmu Bomba, da li su isti saradnici kao do sada?

“Ovoga puta je došlo do kompletne promene saradnika, barem kada sam ja u pitanju. Ekipa je sasvim nova tako da smo osvežili malo tim. Davor i ja smo želeli nešto malo drugačije da uradimo pesmu i nadam se da smo u tome i uspeli na opšte zadovoljstvo publike- fanova ali i nas samih. Spot su radili Univerzal produkcija i HBC video. ”
” Ovu numeru potpisuju tekstopisci Husa Beat Street i jedan od najboljih tekstopisaca kod nas Vesna Petković koja iza sebe ima brojne hitove koje izvode najveće zvezde. Tu je i najbolja plesna grupa Black squad.”

Da podsetimo čitaoce na ranije hitove ova dva izvođača.

Davor Lazić – Neverna kučka, Beogradsko ludilo, Ludnica, Katapult idr.
Zoki Šumadinac – Magija, Teraš me na greh, Žena faraona, Zoki kralju i mega hit koji je pokorio estradu Autotune.

Već po samim pesmama koje su ova dva pevača do sada lansirali, nema sumnje da će “Bomba ” eksplodirati na estradi i da će ova pesma ponovo pomeriti muzičke granice.

Mi je jedva čekamo – a vi ?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Mia Borisavljevic ekskluzivno za Balkan Stars!

Nova pesma je tu, za 24h pesma ima skoro milion pregleda, ko su autori Campari-a ? Da li je postoji plan kada će “deveta“ pesma biti objavljena ? Hvala Vam što me pratite. Autori pesme su Bojan Grujic , Vuksan Bilanovic i Aleksandar Sablic . Hteli smo nešto moderno, očekuju […]

Subscribe US Now