“ZVEZDA GRANDA” BOLUJE OD RAKA: Svi su zanijemili nakon što se oglasila iz bolnice

Semir Kaljic
1 0
Read Time:36 Second

Neža Devčić, koja je svima poznata kao “Zvezda Granda” kojoj je mentor 2018. godine bio Đorđe David, trenutno vodi bitku sa opakom bolešću, o čemu je pisala na društvenim mrežama.

Pjevačica je još u februaru osjetila neobičnu izbočinu ispod ključne kosti, što je na prvu loptu nije zabrinulo, ali kako je ona iz dana u dan postajala sve veća,ona se obratila ljekaru.Iako je u prvi mah mislila da je riječ o začepljenoj lojnoj žlezdi, dijagnoza je zapravo bila znatno nepovoljnija.
Neži su u lokalnoj ambulanti momentalno odstranili ovo tkivo i poslali na analizu u Ljubljanu, a sljedeće što je saznala jeste da boluje od Hodgkinovog limfoma i da je čekaju kemoterapije i mukotrpan proces liječenja opake bolesti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sara Reljić odlučila je da se razgoliti i pokaže svoje zgodno tijelo! (FOTO)

Pjevačica i ujedno bivša zadrugarka Sara Reljić odlučila je da se razgoliti i pokaže svoje zgodno tijelo. Iako je tokom boravka u rijalitiju važila za jednu od najsmjernijih djevojaka, ona se ovog puta ipak razgolitila i pokazala više. Na fotografijama se primeti kako njene grudi dolaze do izražaja, ali i […]

Subscribe US Now