0 0 lang="en-US"> Milica Milša : ODRASLA SAM SA PUNO LJUBAVI I PAŽNJE - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Milica Milša : ODRASLA SAM SA PUNO LJUBAVI I PAŽNJE

Read Time:2 Minute, 11 Second

Milica Isaković poznatija kao Milica Milša (Beograd, 20. maj 1968) je srpska glumica. Roditelji su joj poznati književnik i akademik Antonije Isaković i književnica Leposava Milanin. Od porodice ima sina Antonija, i supruga Žarka. Kao glumica igrala u pregršt pozorišnih i filmskih ostvarenja: “Ženski orkestar”, “Razvojni put Bore Šnajdera”, “Seks bomba”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, “Bela lađa”, “Ledina”, “Jesen stiže, Dunjo moja, “As pik”,…

Bila je mis Kanskog filmskog festivala. Uspešno se bavila i manekenstvom – dve godine uzastopno dobila je nagradu “Venera”, kao najlepša i najbolja manekenka SFRJ – po izboru čitalaca lista “Praktična žena”. Bila je i fotomodel – sa preko 300 naslovnih strana.
Snimila je preko 30 reklama. Bila je, a i sada je, zaštitno lice nekoliko modnih kuća i kozmetičkih brendova. Njena fotografija je bila na naslovnoj strani prvog novogodišnjeg broja srpskog “Plejboja”.

DETINJSTVO PAMTIM PO…

Moje detinjstvo je bilo divno zahvaljujući mojim roditeljima, bakama i tetka Lili, koji su činili da odrastam sa puno ljubavi i pažnje i koji mi nikada nista nisu nametali i uvek bili tu uz mene. Detinjstvo pamtim po totalnoj bezbrižnosti, radosti i sigurnosti .

NAJVEĆA “ZLOĆA” KOJU SAM U DETINJSTVU URADILA JE?

Ne mogu da se setim da li sam bila zloća u bilo čemu, nadam se da nisam, bila sam vrlo mirno i dobro dete, bar su tako govorili.

ZAMIŠLJALA SAM DA ĆU BITI…

Želela sam da budem balerina, i dan danas balerine smatram posebnim, uvek me ostavljaju bez daha.

IGRICA KOJU PAMTIM…

Kada sam bila mala , pre polaska u školu volela sam da preskačem lastiš, sa školom su došle Barbike koje i danas čuvam uredno složene u ormanu.

NADIMAK SAM DALA – KOME?

Kao mala nisam davala nadimke, sem uobičajenih : za Tatjana Tanja, za Srđan Srle, za Ljubisa Ljuba… Meni je mama dala nadimak Milša, i niko me od mojih drugara nije drugačije zvao.

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Krompir na sve načine , sladoled od čokolade, mamina pita sa bundevom, bakini kolači…

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Nikada neću prestati da verujem u drugarstvo , vaši prijatelji su vaša braća i sestre koje ste sami odabrali, a to je neprocenjivo!

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVALA?

To je francuska pesmica Frère Jacgues

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽALA JE?

Iskrenost, i to onu dečiju koja se graniči sa naivnošću da su svi ljudi ipak u dubini duše dobri.

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Sve bajke pamtim i volim i kao maloj su mi redovno bajke pričali, a tetka Lila ih je i za mene i izmišljala . Zato je moje detinjstvo bilo bajkovito!


[lbg_audio9_html5_radio_zuper settings_id=’1′]
Jelena Govedarica
Happy
1 100 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version