Milica Milša : ODRASLA SAM SA PUNO LJUBAVI I PAŽNJE

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Milica Isaković poznatija kao Milica Milša (Beograd, 20. maj 1968) je srpska glumica. Roditelji su joj poznati književnik i akademik Antonije Isaković i književnica Leposava Milanin. Od porodice ima sina Antonija, i supruga Žarka. Kao glumica igrala u pregršt pozorišnih i filmskih ostvarenja: “Ženski orkestar”, “Razvojni put Bore Šnajdera”, “Seks bomba”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, “Bela lađa”, “Ledina”, “Jesen stiže, Dunjo moja, “As pik”,…

Bila je mis Kanskog filmskog festivala. Uspešno se bavila i manekenstvom – dve godine uzastopno dobila je nagradu “Venera”, kao najlepša i najbolja manekenka SFRJ – po izboru čitalaca lista “Praktična žena”. Bila je i fotomodel – sa preko 300 naslovnih strana.
Snimila je preko 30 reklama. Bila je, a i sada je, zaštitno lice nekoliko modnih kuća i kozmetičkih brendova. Njena fotografija je bila na naslovnoj strani prvog novogodišnjeg broja srpskog “Plejboja”.

DETINJSTVO PAMTIM PO…

Moje detinjstvo je bilo divno zahvaljujući mojim roditeljima, bakama i tetka Lili, koji su činili da odrastam sa puno ljubavi i pažnje i koji mi nikada nista nisu nametali i uvek bili tu uz mene. Detinjstvo pamtim po totalnoj bezbrižnosti, radosti i sigurnosti .

NAJVEĆA “ZLOĆA” KOJU SAM U DETINJSTVU URADILA JE?

Ne mogu da se setim da li sam bila zloća u bilo čemu, nadam se da nisam, bila sam vrlo mirno i dobro dete, bar su tako govorili.

ZAMIŠLJALA SAM DA ĆU BITI…

Želela sam da budem balerina, i dan danas balerine smatram posebnim, uvek me ostavljaju bez daha.

IGRICA KOJU PAMTIM…

Kada sam bila mala , pre polaska u školu volela sam da preskačem lastiš, sa školom su došle Barbike koje i danas čuvam uredno složene u ormanu.

NADIMAK SAM DALA – KOME?

Kao mala nisam davala nadimke, sem uobičajenih : za Tatjana Tanja, za Srđan Srle, za Ljubisa Ljuba… Meni je mama dala nadimak Milša, i niko me od mojih drugara nije drugačije zvao.

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Krompir na sve načine , sladoled od čokolade, mamina pita sa bundevom, bakini kolači…

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Nikada neću prestati da verujem u drugarstvo , vaši prijatelji su vaša braća i sestre koje ste sami odabrali, a to je neprocenjivo!

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVALA?

To je francuska pesmica Frère Jacgues

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽALA JE?

Iskrenost, i to onu dečiju koja se graniči sa naivnošću da su svi ljudi ipak u dubini duše dobri.

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Sve bajke pamtim i volim i kao maloj su mi redovno bajke pričali, a tetka Lila ih je i za mene i izmišljala . Zato je moje detinjstvo bilo bajkovito!


[lbg_audio9_html5_radio_zuper settings_id=’1′]
Jelena Govedarica
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Armin Šabić : Moj muzički uzor oduvijek je bio i ostao Šaban Šaulić

Dragi Armine, hvala ti što si odvojio vreme za Balkan Stars. Za početak nam reci odakle dolaziš? Veliki pozdrav za ekipu Balkan Stars. Ja sam Armin Šabić, Visoko . Kada si odlučio da se baviš muzikom, da li si imao muzičke uzore i ako jesi ko ti je bio ? […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now