O nama

Balkan Stars pruža odlične uslove za rad kombinacijom savremene digitalne i analogne tehnologije i višegodišnjeg iskustva u oblasti snimanja i obrade zvuka, aranžiranja muzike, PR Usluge, promocije kao I jos mnogo toga. Studio direktno sarađuje sa mnogim izdavackim kucama sirom Balkana kao i sa brojim radio i televizijskim stanicama.

Kao i uvek, od propratnih posebnih pogodnosti pružamo vam opciju distribucije numera na digitalnim platformama i promocije na radiju, društvenim mrežama i našim web stranicama..

Želite da Vaše pesme, Vašu firmu oglašavate putem medija. Iskoristite moć medija, televizije, društvenih mreža I internet portala.

  • Televizija je jedan od najmoćnijih marketinških kanala pomoću kojeg možete dopreti do najvećeg broja ljudi. Oglašavanjem na televiziji možete približiti vaš proizvod ili uslugu krajnjem potrošaču prezentirajući se na zanimljiv i privlačan način.
  • Ko još čita novine? U zadnje vreme često slušamo ovu rečenicu, no prava istina je da novine i dalje imaju svoju publiku. Svojim klijentima nudimo usluge oglašavanja na našem portalu Balkan Stars koji dnevno beleži nekoliko desetina hiljada posetilaca I koji sarađuje sa drugim velikim portalima širom Balkana I dijaspore.
  • Naš portal je jedan od najčitanijih portal na Balkanu. Pošaljite nam Vaš baner koji ćemo postaviti na naš portal I pružiti Vam mogućnost da Vaš web sajt/instg/fb profil ima puno više posetilaca.

Digitalni marketing je poslednjih godina postao glavni način komunikacije u svetu I distribucije svojih proizvoda širom sveta.

  • Živimo u zlatnoj eri digitalnog marketinga i najveće društvene mreže Facebook. U koliko želite strateški pozicionirati svoj brand na najvećoj društvenoj mreži sada je pravo vreme za to. Svojim klijentima nudimo profesionalne usluge vođenja Facebook business profila, vođenje komunikacije s fanovima, kreiranje kreativnih kampanja I još mnogo toga.
  • Zadnjih par godina Instagram se razvio u ozbiljnu društvenu mrežu s milionima korisnika. Svojim klijentima nudimo usluge kreiranja Instagram kampanja, te osmišljavanje strategije vođenja poslovnih profila.
  • Iskoristite moć videa. Ako kažemo da slika govori hiljadu reči koliko onda govori video? Digitalni marketing na svim društvenim mrežama popularizuje video materijale pa svakako razmislte o izradi video filmića, spota ili promociju vašeg audio sadržaja na YT i promociji na YouTube i ostalim društvenim mrežama. Za vas možemo kreirati YouTube kanal te promovisati vaše video materijale. 

Onog trenutka kada poverite osmišljavanju I idejnom rešenju našoj produkciji, mi preuzimamo brigu o kompletnom online identitetu vaše firme ili Vas lično kao I sve vrste medijskog reklamiranja. Možemo uraditi sve za Vas, od izrade sajta, izrade audio I video reklame pa do online promocije Vašeg biznisa. Iza nas su preporuke zadovoljnih klijenata iz zemlje i inostranstva, kao i veliki broj uspešnih projekata. Ako vam je važno kako ćete se predstaviti na Internetu i brinete do identiteta vaše firme, zatražite besplatnu konsultaciju!

Subscribe US Now