1 1 lang="en-US"> CRISTIANO RONALDO KAO ALADIN IZ ČAROBNE LAMPE - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

CRISTIANO RONALDO KAO ALADIN IZ ČAROBNE LAMPE

Read Time:54 Second

Cristana Rondala magazin Forbes jučer je svečano objavio da je slavni Portugalac ušao u društvo milijardera i on je prvi fudbaler kojem je uspjelo ovako nešto.

Ronaldo je također treći aktivni sportista koji je došao do ove cifre. Prethodno su milijardu tokom karijere dostigli čuveni bokser Floyd Mayweather i Tiger Woods. Cristiani je već godinama među najplaćenijim fudbalerima svijeta.

Pored plate (u Juventusu zarađuje 30 miliona eura godišnje) ogroman novac zarađuje u poslovima van terena i uspio je preći magičnu cifru od milijarde dolara.

S obzirom na to kako igra sa 35 godina i da je još uvijek itekako poželjan među sponzorima, nema dileme da će se u narednim godinama ova cifra još više i podebljati.

No to nije sve za danas, naime njegova djeca, blizanci Eva i Mateo slave drugi rođendan, i Cristiano je podijelio simpatičnu fotografiju na svom Instagram profilu, gdje možemo vidjeti da je tematska zabava i da su obučeni u različite likove, dok se Ronaldo odlučio za kostim Aladina iz čarobne lampe.

Ispod fotografije je čestitao rođendan svojoj djeci i napisao da je ponosni otac.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version