CRISTIANO RONALDO KAO ALADIN IZ ČAROBNE LAMPE

Semir Kaljic
1 1
Read Time:54 Second

Cristana Rondala magazin Forbes jučer je svečano objavio da je slavni Portugalac ušao u društvo milijardera i on je prvi fudbaler kojem je uspjelo ovako nešto.

Ronaldo je također treći aktivni sportista koji je došao do ove cifre. Prethodno su milijardu tokom karijere dostigli čuveni bokser Floyd Mayweather i Tiger Woods. Cristiani je već godinama među najplaćenijim fudbalerima svijeta.

Pored plate (u Juventusu zarađuje 30 miliona eura godišnje) ogroman novac zarađuje u poslovima van terena i uspio je preći magičnu cifru od milijarde dolara.

S obzirom na to kako igra sa 35 godina i da je još uvijek itekako poželjan među sponzorima, nema dileme da će se u narednim godinama ova cifra još više i podebljati.

No to nije sve za danas, naime njegova djeca, blizanci Eva i Mateo slave drugi rođendan, i Cristiano je podijelio simpatičnu fotografiju na svom Instagram profilu, gdje možemo vidjeti da je tematska zabava i da su obučeni u različite likove, dok se Ronaldo odlučio za kostim Aladina iz čarobne lampe.

Ispod fotografije je čestitao rođendan svojoj djeci i napisao da je ponosni otac.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bora Drljača smršao 25 kg, oseća se odlično i traži mlađu cicu!

Iako se bori sa teškim zdravstvenim problemima, pevač Bora Drljača (78) ima veliku želju za životom, a, kako kaže, ne manjka mu ni seksualne snage jer bi voleo da upozna neku mlađu cicu. On je otkrio da je zbog bolničke ishrane smršao više od 25 kilograma, te da sada ima 90 […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now