Supruga poznatog pevača uskoro izdaje knjigu (FOTO)

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Supruga poznatog crnogorskog pevača Srećka Savovića, Dragica, na jesen izdaje svoju drugu knjigu! Ovoga puta odlučila se za zbirku pesama koje je posvetila svojoj porodici, svom voljenom suprugu Srećku kao i kćerkama Milici, Nedi i Ani!

Kako je izjavila za naš portal, želju za pisanjem je dobila po rođenju kćerke Ane koja je kako kaže dala dodatni motiv da se odluči na ovaj korak.

Knjiga će se zvati ‚‚Tebi” , po pesmi koju je posvetila svom suprugu Srećku!

Prenosimo Vam deo pesme !

Da nije tebe pjesma bi izgubila stih i sve bi ličile jedna na drugu i nebo bi izgubilo dugu. I svitanja moja osmjeh ne bi imala jer najsrećnija sam u zoru kad te dočekam na vratima.
Da nije tebe da me štitis i na mene ne daš, sve bi suze svjeta grlile mi njedra. I da nema ogleda tvog što braniti me i hrabriti zna na svijetu šta bi bila ja ?
Da nema tebe ne bi plodove života brali i boljim se danima nadali. I nebo je dobilo boju onog ranog jutra kad si ugledao svijet, znao je Bog koga šalje bas na Sretenje .
Da nije tebe ko bi me pod ovim nebom razumio ? Ko bi me pod okrivljem svog zagrljaja primio i svu ljubav darovao ?
Da nije pogleda tvog i osmjeha srecnog ne bi oči moje vidjele najljepšu sliku jer moje sve ogleda se u tvom veličanstvenom liku .
Da nije tebe ne bih znala kako je imati ljubav života vrijednu i poštovanje za koje se gine moje srce dok kuca samo za tebe se brine.
Da dozivimo zagrljeni sijede vlasi ,
Da nam unučad bore broje,
Da djecu složno gledamo i naše kule nikome ne damo eto za to živi srce moje .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Šaćir Ameti na kakvog do sada niste navikli

Šaćir Ameti radio je punom parom i za njega nije bilo odmora. Ovaj put publici će se predstaviti sa novom pjesmom, koja je sasvim nešto drugačije i neočekivano. Nova pjesma nosi naziv „Jutro je pet“, a muziku i aranžman za pjesmu radio je Goran Ratković Rale, dok tekst za pjesmu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now