1 0 lang="en-US"> Lice poznatih glumica možete imati i vi! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Lice poznatih glumica možete imati i vi!

Read Time:2 Minute, 1 Second

Novinu u njezi kože lica unijeli su svjetski poznati Jet Peel i neinvazivni mezoterapijski tretmani, a sada su oni dostupni i u Crnoj Gori, zahvaljujući Exclusive centru “Star” i doktorki Mari, koji se trude da sve što je u svijetu, bude dostupno i kod nas.

Jet Peel

Jet Peel poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni,Jet Peel sistem je revolucionarni uređaj najnovije tehnologije, dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za liječenje i poboljšanje kože, tako i za pravovremenu i efikasnu njegu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica, pa ujedno i podmlađuje kožu. Aparat kombinuje kiseonik i specijalne koktele, formirajući mlaz mikro kapljica velike jačine i omogućava njihovo prodiranje u dubinu kože (4-5 mm). Iako je snažan, zbog svoje male mase istovremeno je nježan i prijatan. Jet Peel daje rezultate prirodnog botoksa potpuno bezbolno. Aparat budi uspavane ćelije i stimuliše ih da proizvode kolagen. Riječ je o tretmanu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije i alergije. Ovaj magični tretman koji nema negativnih efekata preporučuje se svima, bez obzira na pol, godine, tip i stanje kože. Radi se o tretmanu koji će vašem licu vratiti sjaj, ukloniti znake umora, stresa i godina, poboljšava stanje i izgled kože, njenu teksturu i ten. Istovremeno čisti i sužava pore, uklanja fine linije i male bore i ublažava one dublje. 

U Holivudu ovaj tretman je broj jedan tretman za njegu i hidrataciju.
Mezoterapija bez igle Neinvazivna mezoterapija predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje koži nedostaju, a neophodne su za njeno pravilno funkcionisanje.
Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija, jačaju odbrambeni mehanizmi kože. Kao rezultat vi dobijate nahranjenu kožu, sa popravljenim tonusom i svježim izgledom. Eliminišu se posledice štetnih faktora (sunce, dim, zagađenje, klimatske promjene) i ublažvaju bore i podočnjaci.
Mezoterapija bez igle ima mogućnost unošenja 90% aktivne supstance u kožuu, a pritom je bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, nikakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad, u toku radne nedelje ili vikenda.

Za zdravu i blistavu kožu za sve vas koji ne volite iglice, pravi izbor je neinvazivna mezoterapija.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
1 100 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version