Lice poznatih glumica možete imati i vi!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Novinu u njezi kože lica unijeli su svjetski poznati Jet Peel i neinvazivni mezoterapijski tretmani, a sada su oni dostupni i u Crnoj Gori, zahvaljujući Exclusive centru “Star” i doktorki Mari, koji se trude da sve što je u svijetu, bude dostupno i kod nas.

Jet Peel

Jet Peel poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni,Jet Peel sistem je revolucionarni uređaj najnovije tehnologije, dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za liječenje i poboljšanje kože, tako i za pravovremenu i efikasnu njegu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica, pa ujedno i podmlađuje kožu. Aparat kombinuje kiseonik i specijalne koktele, formirajući mlaz mikro kapljica velike jačine i omogućava njihovo prodiranje u dubinu kože (4-5 mm). Iako je snažan, zbog svoje male mase istovremeno je nježan i prijatan. Jet Peel daje rezultate prirodnog botoksa potpuno bezbolno. Aparat budi uspavane ćelije i stimuliše ih da proizvode kolagen. Riječ je o tretmanu koji nema kontraindikacije, ne izaziva iritacije i alergije. Ovaj magični tretman koji nema negativnih efekata preporučuje se svima, bez obzira na pol, godine, tip i stanje kože. Radi se o tretmanu koji će vašem licu vratiti sjaj, ukloniti znake umora, stresa i godina, poboljšava stanje i izgled kože, njenu teksturu i ten. Istovremeno čisti i sužava pore, uklanja fine linije i male bore i ublažava one dublje. 

U Holivudu ovaj tretman je broj jedan tretman za njegu i hidrataciju.
Mezoterapija bez igle Neinvazivna mezoterapija predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje koži nedostaju, a neophodne su za njeno pravilno funkcionisanje.
Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija, jačaju odbrambeni mehanizmi kože. Kao rezultat vi dobijate nahranjenu kožu, sa popravljenim tonusom i svježim izgledom. Eliminišu se posledice štetnih faktora (sunce, dim, zagađenje, klimatske promjene) i ublažvaju bore i podočnjaci.
Mezoterapija bez igle ima mogućnost unošenja 90% aktivne supstance u kožuu, a pritom je bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, nikakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad, u toku radne nedelje ili vikenda.

Za zdravu i blistavu kožu za sve vas koji ne volite iglice, pravi izbor je neinvazivna mezoterapija.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

STEFAN ZDRAVKOVIĆ: PREDAJEM NORVEŠKI JEZIK, TRENIRAO SAM KARATE, ALI MUZIKA JE MOJA BUDUĆNOST!

– Kao dete trenirao sam karate, to mi je bio prvi kontakt sa sportom. Za kratak vremenski period došao sam do crnog pojasa, bio sam prvak države, drugi na balkanu. Onda je sve to pubertet presekao, tako da bez obzira na činjenicu što sam i profesor norveškog jezika, muzika će […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now