San s Radija dva u glasu Vajte

admin
0 0
Read Time:42 Second

Bilo jednom da je bila odlična emisija za djecu. Nedjeljni zabavnik. I sad tadašnju djecu prođe uzbuđenje od sjećanja na to. Vodio je čovjek zvan Vajta. Tadašnja djeca odraslu djecu imaju al njihova sjećanja grade njihov današnji svijet.

Tako Radio dva pušta novu pjesmu San. Pjeva je Seid Memic Vajta. Njegov glas vraća onu toplinu i svježinu djetinjstva. Pjesma s muzičkom atmosferom putovanja nastala je prva u saradnji Jasmina Vesnića i Damira Ovčine. To je zadnja slika albuma Kad sam bio hodža. Trenutak iz ljeta dvije hiljade šestnaeste zaokružuje priču otvorenu snijegom iz januara devedeset druge.

Muziku Jasmina Vesnića aranžirali su Fadil Redžić i Đani Pervan. Snimali su Đani Pervan u Sarajevu i Mladen Milićević u Puli zajedno sa Arijanom i Rusmirom Piknjač na flauti I harmonici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Đorđe David pravi pauzu od “Zvezda Granda”

Dok se na malim ekranima još uvijek emituje peti krug talent šoua “Zvezda Granda” mentori i njihovi kandidati počeli su sa pripremama za naredno kolo. Kako vremena ima malo do početka šestog kruga, Đorđe David zapostavio je sve privatne i poslovne obaveze i prionuo na rad sa takmičarima. Nije mu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now