VELJO KOVAČEVIĆ LETO PROVEO UZ MIKROFON (FOTO)

Semir Kaljic
1 0
Read Time:44 Second

Nakon pauze od epidemije Korona virusom i zabrane okupljanja prošle godine, ovo leto su mnogi pevači iskoristili i svoje odmore su zamenili brojnim nastupima!

Među njima je i Veljo Kovačević koji je tokom godine izdao novi single pod nazivom “Kolko košta pesma ta” gde je pesma postala veliki hit kako na veseljima tako i na radio i tv stanicama!

“Prezadovoljan sam ovim letom, hvala Bogu imao sam jako puno nastupa a imam i dosta ugovorenih, samo se nadam da opet neće zatvoriti. “Kolko košta pesma ta” je pesma koja je definitivno do sada obelježila moju karijeru i hvala svim saradnicima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta” izjavio je Veljo za Balkan Stars! Dodao je da su u pripremi novi projekti i da će jesen i zimu pripremiti iznenađenje za sve svoje prijatelje i pratioce!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ VAS POZIVA NA PROMOCIJU SVOG NOVOG ROMANA!

Književnica Angelina Petrović konačno je objavila svoj novi roman pod naslovom “IZNUTRA”.  Promocija pomenutog romana, kao i romana “USPAVANKA ZA MRTVE” biće održana u sklopu književne večeri u četvrtak, 02. 09. 2021. od 19 časova, u Novoj Pazovi. Promocija romana biće predstavljena u dečijem odeljenju biblioteke “Petar Petrović Njegoš”.Moderator večeri biće […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now