Crvena jabuka uveličala prvi rodjendan Moonze

Semir Kaljic
0 0
Read Time:45 Second

Na proslavu prvog rodjendana kluba Moonze koncert je održala jedna od najuspešnijih i najplodnijih grupa u bivšoj Jugoslaviji, Crvena jabuka.


Koncert je počeo oko deset sat , a sjajna petorka držala je budnim prisutne fanove do kasno u noć. Popularni Žera je u svom stilu, i nezaobilaznim starkama, pevao dobro poznate stare hitove Tuga, ti i ja, Tamo gde ljubav počinje, To mi radi, Volio bi da si tu, Dirlija, Milion žena, Ima nešto od srca do srca… Ipak, najveće oduševljenje prisutnih izazvala je pesma Nekako s proljeća, kada su svi podignutih ruku pevali i igrali.

Na odobravanje je naišao i njihov aktuelni hit Jazz ba, koji se izdvojio sa njihovog poslednjeg albuma. U originalu, u ovoj pesmi gostuju i sarajevski glumac Enes Bešlagić i Ahmed Al Rahim-Antimon.

Žera je u jednom momentu ponešen dobrom atmosverom stao i za klavijature i odsvirao dobro poznatu pesmu Dirlija….

Foto Nemanja Dedovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Preminula Marina Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je danas u 68. godini života, potvrdio je za Nova.rs njen sin Milan Laća Radulović. Marina Tucaković se godinama bori sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostifikovan i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović. Njen sin Milan Radulović Laća ranije […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now