Iron Maiden stiže u Srbiju i Hrvatsku!

admin
1 0
Read Time:49 Second

IRON MAIDEN održat će koncert u Zagrebu 22. maja 2022. godine, u sklopu turneje Legacy Of The Beast 2022.

Ulaznice kreću u prodaju 6. oktobra u 10 sati te će se moći kupiti u sustavu Eventim. Kao i uvijek dosad, za članove fan kluba Iron Maiden održat će se ekskluzivna pretprodaja, a potvrđen je i nastup benda Lord Of The Lost.

“Jako se veselimo povratku u Europu sljedeće godine i sjajno je što smo uspjeli potvrditi Zagreb, kao i ostale velike gradove u istočnoj Europi. Sve su to veliki gradovi u kojima nas čeka puno naših vjernih obožavatelja. Uzbuđen sam i zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo pokazati sve što smo vam pripremili. Cijeli bend je stvarno uživao u dosadašnjem dijelu turneje Legacy i ne možemo dočekati da se vratimo na put, da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo vas sve opet”, izjavio je Bruce Dickinson, glavni vokal Iron Maidena.

Bend će nastupiti i u Rumuniji, Ukrajini, Bugarskoj i Grčkoj.

izvor Index

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Stiže pesma u sećanje na Tokana: ''NEMAM SNAGE NITI ŽELIM DA GA POGLEDAM''

Popularni sastav Amadeus bend pre tačno godinu dana ostao je bez jednog člana, kako sami kažu, onog najboljeg i najmilijeg. Posledicom korona virusa preminuo je bubnjar benda Bojan Zlatanović Tokan, a njegov odlazak zauvek je ostavio pečat na članove ekipe, koji su jedva smogli snage da nastave dalje sa poslom. – […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now