“SKORO JE GOTOV”: Voyage najavio novi album!

admin
0 0
Read Time:48 Second

Popularni izvođač Voyage u 2022. godinu ušao je sa velikim najavama kada je u pitanju njegova muzika, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će izbaciti nove pesme.

Naime, Voyage je najavio brojne nove projekte, među kojima i duet sa Nucci-jem, internacionalne saradnje, a sada i da je u pripremi novi album.

Kako kaže, u poslednje vreme često je dobijao pitanja obožavaoca kada će snimiti nove pesme, a sada ih je obradovao odgovorom:

– Braćo i sestre, iz dana u dan dobijam poruke “kada će više nova pesma”. Odlučio sam da ovu godinu obeležim albumom na koji ćemo svi biti ponosni. Rad na albumu je u toku. Više informacija ćete dobiti uskoro – napisao je Mihajlo na svom profilu na Instagramu.

A, kako su njegovi fanovi nesrpljivi i jedva čekaju da čuju šta im je pripremio, Voyage ih je uverio da će uskoro imati prilike da saznaju.

 I nećete čekati album dugo. Skoro je gotov – obradovao je Voyage svoje fanove.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RAZVODI SE Saša Joksimović! Poznati glumac već našao zamenu za suprugu!

Glumac Saša Joksimović, koga gledamo u aktuelnoj seriji “Igra sudbine”, stavio je tačku na svoj brak.Iako su izgledali kao idealan par, a glumac je često na svom Instagram profilu pokazivao koliko voli suprugu Nevenu, kako stvari stoje, stavili su tačku na svoju ljubav. Ove informacije su isplivale u javnost kada […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now