Trik profesionalaca: Najbrži način da vam lice zablista kao na reklami!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:4 Minute, 35 Second

Iako su mnogi od nas rođeni u vremenu bez interneta, danas itekako uživaju u svim benefitima tehnoloških inovacija, zahvaljujući kojima više ne gubimo vrijeme čekajući u redovima u pošti kako bismo platili račun, ili u banci, da izvršimo neku novčanu transakciju. Značajno nam je smanjeno vrijeme boravka u kuhinji, na poslu više ništa ne radimo ručno, pa zašto sve to ne bismo zahtijevali i kad je uljepšavanje u pitanju? Zahvaljujući spoju koreanske filozofije njege sa najboljom švedskom tehnologijom, danas imamo uređaje koji nam omogućavaju prave SPA tretmane za lice i to kod kuće, svakog dana. Umjesto da se maskiramo 20 minuta, sve to možemo da uradimo za samo devedeset sekundi!

Mada nam je ponekad najlakše da skinemo šminku micelarnom vodom, umijemo se gelom za čišćenje lica, stavimo tonik i kremu i završimo sa njegom, svjesni smo da to jednostavno nije dovoljno ako želimo da imamo blistavo i svježe lice. Pored uobičajene beauty rutine, ponekad su neophodni dodatni tretmani uljepšavanja u vidu maski za lice sa serumima, hijaluronskom kisjelinom, retinolom, vitaminom C, niacinamidom – super sastojcima za super ljepotu. Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po profesionalnim skincare gadgetima koji pružaju profesionalnu njegu u udobnosti vašeg doma, ima sve što vam treba za hidratizovanu, njegovanu i nahranjenu kožu. Uređaj nenadmašnog kvaliteta, UFO, prva je pametna maska za lice na svijetu. Ovaj inovativni uređaj za ljepotu kombinuje naprednu dermalnu tehnologiju sa ekskluzivnim korejskim formulama maski za dekadentan tretman lica u 90 sekundi ujutro, uveče ili kada god imate 90 sekundi na raspolaganju. Patentirana T-Sonic tehnologija pospješuje upijanje aktivnih sastojaka maske za blistavi, zdraviji izgled kože. UFO pruža snagu terapije LED svijetlom sa 3 ciljana fototretmana u jednom uređaju za korišćenje kod kuće. Uživajte u bezbolnoj fototerapiji bez UV zračenja i pustite da talasne dužine crvenog, zelenog i plavog LED svijetla podmlade vašu kožu bez mnogo napora.

UFO-ova Hyper-Infusion tehnologija koristi prirodne reakcije tvoje kože na toplotu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni efekat. Blaga toplota opušta, umiruje i revitališe um i tijelo. Postupnim zagrijavanjem termoterapijom UFO oslobađa aktivne sastojke maski u kožu, povećavajući njihov efekat za kraće vrijeme. Razvijena ekskluzivno za osnovni UFO model, krioterapija na jednostavan način smanjuje vidljivost pora i natečenost. Više ne morate čuvati proizvode za negu kože u zamrzivaču – UFO pritiskom na dugme trenutno hladi vašu kožu za osvježen i odmoran izgled.

Tradicionalne maske za lice napokon su dobile dostojnu konkurenciju – UFO mini pametnu masku za lice. Maske koje aktiviraju UFO snagu zasnivaju se na formulama koncentrovanih maski koje su prilagođene da odgovaraju specifičnim potrebama kože. Posjeduju vrhunske prirodne sastojke za obnavljanje kože i održavanje svježeg, blistavog sjaja lica. Formule su bogate vitaminima i hranljivim materijama, pa nakon korišćenja maske ten odmah izgleda zdravije. UFO je pogodan za sve tipove kože, a napravljen je od ultramekih mikrovlakana koja sprečavaju iritacije i isušivanja kože. Maske se uparuju sa jedinstvenim individualnim rutinama tretmana koje kontroliše UFO aplikacija, a sve je dermatološki testirano.

Mali, manji, najmanji: dostupan je i UFO mini! UFO uređaj dostupan je i u mini verziji, koja se od klasičnog UFO aparata razlikuje samo po tome što nije opremljena funkcijom hlađenja, ali je zato u svemu skoro identična. Njegova prednost je u tome što je bežičan i mali, i što možete da ga nosite svuda sa sobom, tako da više nemate izgovor da se ne njegujete na najbolji mogući način. Tanak, jednostavan i dizajniran da vam pomogne da se pametnije maskirate, UFO mini nudi kompletan tretman lica bez obzira da li ste kod kuće ili u pokretu. UFO mini može da se pohvali većinom UFO funkcija, bez režima krioterapije, zbog čega UFO mini ne podržava sve UFO aktivirane maske. UFO mini je kompatibilan samo sa odabranim maskama, ima T-sonic pulsacije, odlikuje ga termoterapija i RGB LED svetla. Jedno punjenje UFO mini uređaja može da traje 40 upotreba, a, dokazano, poslije sedam dana korišćenja značajno smanjuje pojavu bora i odmah vlaži kožu, pružajući joj dugotrajnu hidrataciju:

Glavna prednost UFO mini uređaja je ušteda vremena – umjesto da vaša rutina maskiranja traje 20 minuta, ona postaje poslastica od tačno devedeset sekundi! Druga prednost u odnosu na sve ostale uređaje ili ručno nanošenje proizvoda za njegu je bolja apsorpcija, jer UFO mini trenutno unosi serum u najdublje slojeve kože i daje vrhunske rezultate. Koža je podmlađena, zadržava vlagu, a pore su manje. I to nije sve. Dok se njegujete, cijelo vrijeme se osjećate kao da ste na umirujućoj masaži lica. Sastojci iz proizvoda za njegu su maksimalno iskorišćeni, ravnomjerno raspoređeni po svim delovima lica, posebno u odnosu na konvencionalne maske koje stvaraju vazdušne džepove koji smanjuju njene benefite. Iako nijesu sve maske iz veće verzije uređaja dostupne i za mini verziju, i dalje imate odličan izbor. Širok spektar maski koje možete izabrati su, recimo, početni set Daily Duo, zatim napredna kolekcija od 5 tipova maski, razvijenih za specifične potrebe kože, a zasnovana na prirodnim sastojcima Farm To Face kolekcije.

Foreo aplikacija ima jedinstven tretman za maske aktivirane UFO-om, koji odgovara svakoj formuli maske. Korisnici takođe mogu da kreiraju sopstvene, personalizovane rutine tretmana maskom za napajanje biranjem tehnoloških preferencija.

Švedski beauty-tech brend FOREO, koji je svojim naprednim skincare gadgetima donio revoluciju u kućnu njegu lica, odnedavno je dostupan u Crnoj Gori na Multicom i Cosmetics prodajnim mjestima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JELENA ROZGA IZBACILA "AKUSTIČNI ALBUM"

U hitovima koje obožavamo decenijama sada možemo uživati i u akustičnoj verziji. Jelena Rozga je obradila i objedinila svoje najveće hitove u karijeri ‘Ginem’, ‘Rano’, ‘Solo igračica’, i jos mnogo drugih u jedinstveni akustik album ‘Minut srca mog’. Romantične verzije kao poklon za predstojeće praznike.

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now