Mango zimska kolekcija donosi mnoštvo modnih favorita!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

S poslednjim danima ove godine, modni svijet, a i mi, okrećemo novu stranicu. Upravo to je i prilika da se malo posvetimo shoppingu i odmah izaberemo svoje favorite za prve stranice u novoj godini, ali i one vanvremenske. Od raskošnih uzoraka do zemljanih boja, od poznatih klasika do novih krojeva i silueta koji će nas osvojiti na prvu, zimska sezona u naš ormar unijela je mnoštvo odličnih trendova i mogućih kombinacija, a odgovor na svaku modnu dilemu ove nam sezone donosi Mango. Jedan od najpopularnijih high street brendova naglasak stavlja na modne klasike i ležerne basic odjevne komade. Pletivo, jeans, košulja i dobre gležnjače biće apsolutni favoriti za svaki dan. I dok novi modni favoriti donose jednostavnost kada je riječ o krojevima, siluetama i materijalima, trendi boje ono su što donosi dozu modnog optimizma na početku nove godine.

Mango zimska kolekcija donosi zanimljivu modnu priču ispričanu kroz istovremeno efektne, svestrane i ugodne za nošenje odjevne komade i modne dodatke. Zvijezde svake zimske sezone definitivno su efektni kaputi, a posebno oni u znaku „oversized“dizajna. Izbor je više nego šarenolik, materijali se kreću od vune, do eko kože i krzna, pa vjerujemo da će svaka dama pronaći svoj savršen kaput. Dolaze kako u klasičnim zimskim tonovima, tako i u nekoliko neodoljivih nijansi, koje će oživjeti i začiniti svaku garderobu te svaku, i najjednostavniju kombinaciju. Osim što se svaki od njih ističe efektnim izgledom, stvaraju savršeni početak garderobe za Novu godinu.

Mjesec u kojem iščekujemo novogodišnje praznike period je u godini kada želimo biti posebno elegantni, stoga predlažemo modele koje će istaći vašu ženstvenost. Crna haljina odjevni je klasik koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Nosiva je u svim prilikama, a uz nju možete kombinovati šta god poželite. Sa druge strane, za sve one dane kada ne želimo razmišljati o tome što ćemo nositi i minimalno vremena posvećujemo biranju odjevne kombinacije, spoj crne i bijele boje još uvijek je naš prvi izbor za istovremeno jednostavan i elegantan outfit u kojem ćemo se uvijek osjećati odlično i izgledati sređeno.

Osim efektnih modnih komada, nova Mango kolekcija donosi i fantastične modele obuće, a trenutno najtraženiju obuću predstavljaju čizme i gležnjače. Mango je pripremio za svakog ponešto, a priča počinje sa ove sezone izuzetno popularnim kaubojskim čizmicama. Riječ je o velikom trendu koji odavno ima status svojevrsnog klasika, tako da sa njima ne možete pogriješiti! Paleta boja je tipična, crna je u prvom planu, a za njom idu sve nijanse smeđe, bež, pa čak i malo bordo boje, koja je možda i najavangardniji izbor u ovoj priči. Birajte između ravnih gležnjača ili elegantnih modela s visokom potpeticom, a možete odabrati nešto umjereno i srednje visoko.

Odabrane modele iz nove kolekcije možete pronaći u Mango radnji u tržnom centru “BIG FASHION” u Podgorici, na online shopu fashionandfriends.com, kao i putem F&F aplikacije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

OŽENIO SE SLOBA RADANOVIĆ!

Nakon što su pre nepunih godinu dana izgovorili sudbonosno “da” pred Bogom,  pevač Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena sada su se odlučili i za građansko venčanje. Sloba i Jelena građanski brak sklopili su u opštini Savski venac u prisustvu članova najuže porodice, a Radanoviću je i ovoga puta kum na venčanju bio […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now