Krema za lice sa kolagenom za zdravu kožu i lice bez bora!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:3 Minute, 35 Second

Nedostatak vremena i pretrpan raspored postali su dio svakodnevice. Balansiranje između poslovnih obaveza, djece i pokušaja održavanja društvenog života često prve rezultate pokažu na našoj koži. Koža postaje suva, pokazuje znakove starenja, javljaju se tamni kolutovi oko očiju, nedostatak sna, sve to postaje jasno vidljivo na našem licu.

 

Uvijek se nameće pitanje kada je vrijeme da se počne sa korišćenjem krema sa kolagenom jer su one uvijek preporučljive za smanjivanje bora. I to je tačno, ali kreme sa kolagenom ne služe samo za smanjivanje bora, već i za prevenciju od istih i za sveukupno zdravlje kože lica. To znači da ne morate da čekate da se bore pojave ili još više izraze, već na vrijeme, prije onih prvih bora, počnite da koristite kvalitetnu kremu sa kolagenom! Za kožu koja prati dinamičan tempo života žena današnjice pobrinula se Yasenka.

 

Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active je kolagen krema za sve tipove kože koja sadrži revolucionarnu kombinaciju molekula u revitalizaciji kože. Hijaluronska kisjelina, Lifotonin-expert i Dawnergy peptide sve su što je vašoj koži potrebno da je probudite iz sna. Kako djeluju? Svima nam je poznat problem potrage za kremom s kolagenom koja će ostvariti dubinski učinak i popuniti bore koje nastaju. Nakon brojnih krema koje ste probale, anti age krema, krema za njegu masne i suve kože, došle ste do zaključka da su sve iste i da jednostavno ne djeluju. Otkrićemo vam u čemu je problem. Molekuli kolagena jednostavno su prevelike da bi prošle kroz pore u osjetljivoj koži. Njihov učinak bazira se na činjenici da takvi preparati ostavljaju tanak film na koži koji popunjava sitne bore i nepravilnosti na površini te prividno dovodi do zatezanja kože. Kako rezultat ne bi bio samo prividan, potrebno je probuditi naše fibroblaste – ćelije u dermisu čija je glavna uloga sinteza kolagena. Starenjem se njihova aktivnost smanjuje i rezultat toga su bore na našem licu. Alarm koji će uspješno probuditi fibroblaste naziva se liftonin – expert. Liftonin – expert mali je molekul koja prolazi kroz pore u koži, veže se za fibroblaste i podstiče ih da rade ono za što su stvoreni, odnosno da stvaraju kolagen koji će popuniti bore.

 

Da su bore jedini problem našeg lica, možda bismo ih i preživjele, ali jutarnji pogled u ogledalo i prikaz otečenog lica s kolutovima ispod očiju glavni je izdajica da smo opet prošlu noć premalo spavale. Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active donosi rešenje i za taj problem. Ono dolazi u obliku molekula Dawnergy peptida. Dawnergy peptid je revolucionarni molekul u revitalizaciji kože čija aktivnost seže duboko u ćelije. Ulaskom u jezgro ćelije aktivira tzv. „clock gene“ koji pokreću fiziološke procese u samoj ćeliji i omogućava joj brže postizanje budnosti. Uz to, stimuliše i mitohondrije u fibroblastima i povećava sintezu energije i mikrocirkulaciju. Rezultat je klinički dokazano smanjenje volumena podočnjaka i smanjen osjećaj otečenosti čitavog lica.

 

Sinergetski učinak koji postižu Liftonin – expert i Dawnergy probudiće vašu kožu iz sna i dati joj energiju dana. Uz dva revolucionarna molekula, postoji treći bez kojeg nam je kolagen krema za lice nezamisliva. Pogađate, radi se o hijaluronskoj kisjelini. Samo je hidrirana koža lijepa koža. Zbog toga Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active sadrži i visoku koncentraciju hijaluronske kisjeline koja njeguje, hrani i hidrira kožu lica i osigurava joj svjež izgled.

 

Skinage Collagen Production Cream Active je krema za mladu kožu i donosi idealnu kombinaciju kako bi koža mogla pratiti aktivni tempo dana. Koža je hidrirana i nahranjena, elastičnost kože je zadovoljena, a godine i nedostatak sna više ne ostavljaju vidljive tragove na vašem osjetljivom licu. Jer žene ipak vole zadržati neke stvari za sebe.

 

Skinage Collagen Production Intense je kolagen krema za zrelu kožu kojoj je potrebna hrana i pomoć oko sinteze kolagena. Namijenjena je zreloj koži koja je dehidrirana, podložna iritacijama, zateže i teško održava vlažnost. Sadrži liftonin – expert, koji podstiče sintezu i povećava gustinu kolagena u dermisu, doprinosi elastičnosti kože i samim tim smanjuje bore. ARGIRELIN ™ peptid je još jedan inovativni peptid, koji oponaša djelovanje botoksa. Djeluje na više nivoa: smanjuje pojavu bora, popunjava fine linije i djeluje na zatezanje kože vraćajući koži elastičnost. Hijaluronska kisjelina veže i zadržava vodu, popunjava površinske bore i omogućava dubinsku hidrataciju. Osim ovih sastojaka, krema sadrži ulja jojobe i badema, koji omogućavaju duže zadržavanje vode, hrane kožu i obnavljaju lipidni sloj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BOJAN TOMOVIĆ URADIO DVE NOVE PESME! MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR!

Prvih dana nove godine Bojan Tomović je snimio dve nove pesme za koje je napisao muzike i tekst a aranćman potpisuje Senad Drešević! Pesme pod nazivom “Kofer zeleni” i “Cunami” su oduševile publiku koja je željno išekičvala Bojanov povratak! https://www.youtube.com/watch?v=sdN7FKfDB8U&ab_channel=MusicStudioDresevic https://www.youtube.com/watch?v=H-cppOcDDhc&ab_channel=MusicStudioDresevic

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now