Otkrijte moćnu tehniku za lični rast i razvoj Reprogramiranje matrice uz pomoć EFT-a vođeni Karlom Dawsonom

Jelena Govedarica
2 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Svetski poznati učitelj EFT- a,  EFT master, tvorac tehnike Reprogramiranja matrice Karl Dawson koji je ujedno i osnivač EFTMR Akademije u Londonu, koja je najveće svetsko sertifikaciono telo sa više od  10. 000 praktičara širom sveta, mnogo EFT trenera i 28 trenera Reprogramiranja matrice koji pokrivaju Evropu, Severnu i Južnu Ameriku, Aziju, Australiju, prvi put dolazi u Srbiju.

Karl je i koautor dve knjige u izdavaštvu Hay Hous-a,  na temu EFT-a i Reprogramiranja matrice, a jedna od njih je prevedena i na srpski jezik pod nazivom ”Reprogramiranje matrice uz pomoć EFT-a”, takođe Karl je predstavljao EFT na konferencijama širom sveta zajedno sa velikim svetskim imenima iz sveta samo-pomoći Lujzom Hej, Greg Brejdenom, Dr. Brus Liptonom itd.

Karl je lično obučio preko 7. 000 studenata  EFT-u i Reprogramiranju matrice u 28 zemalja. A sada će i Srbija po prvi put uz Karlovo vođstvo dobiti 30 novih praktičara tehnike Reprogramiranja matrice.

 

Šta je Reprogramiranje matrice?

 

Reprogramiranja životne matrice uz pomoć EFT-a (Matrix Reimprinting using EFT) kombinuje znanja iz EFT-a, Epigenetike i Kvantne Fizike. Ovo je potpuno nova tehnika za lični razvoj koja u velikoj meri poboljšava zdravlje i opšte blagostanje. Razvila se iz popularne tehnike za samopomoć poznate pod nazivom EFT, odnosno ‘’tehnika emocionalne slobode’’ ili ‘’tapkanje koja daje izvanredne rezultate kako kod emocionalnih tako i kod fizičkih tegoba.  Ova tehnika je osmišljena kako bi ljudima pomogla da se oslobode ograničavajućih uverenja i prošlih trauma koje  ometaju put ka sreći i uspehu.  Ova tehnika je do sada dala izvanredne rezultate u rešavanju sledećih problema:

  • ublažavanja i lečenja alergija
  • isceljivanje traumatičnih sećanja
  • rešavanje fobija
  • isceljivanja problematičnih odnosa
  • oslobađanja od štetnih navika i zavisničkih ponašanja
  • oslobađanja od stresa
  • rešavanja negativnih uverenja
  • može pomoći i kod ozbiljnih psiholoških poremećaja (OKP, PTSP, Bipolarni poremećaj)
  • pomaže u isceljivanju autoimunih bolesti i hroničnog bola

 

Trening Reprogramiranja  matrice je za: 

Eft praktičare, psihologe, studente psihologije, psihoterapeute, regresoterapeute, terapeute alternativnih metoda (rekonektičari, reiki, theta, peat, telesni terapeuti…), NLP praktičare, socijalne i medicinske radnike, masere, nutricioniste, ljude koji rade sa decom…

Kao i za sve one ljude koji traže efikasne metode za ličnu transformaciju i isceljenje.

Trening Reprogramiranja matrice će biti održan od 14. do 17.03. u hotelu Holliday Inn, a organizatorka  dipl. Psiholog , Sanja Ivanović koja je ujedno i internacionalni EFT trener EFTMR Akademije i prvi trener EFT-a u Srbiji, je izuzetno ponosna što je uspela da dovede svog dugogodišnjeg mentora u Beograd, i time omogući svojim EFT učenicima da napreduju u domenu Energetske psihologije i na taj način budu doprinos u primeni i širenju  ovih moćnih tehnika sa svojim klijentima, kao i svojim bližnjima. Sanja veruje da sa ovim tehnikama spoznajemo nove paradigme isceljenja i najtežih trauma, i da primenjujući EFT i Reprogramiranje matrice stvaramo dugoročne pozitivne efekte na transformaciju čovečanstva.

 

Jedini uslov za pohađanje  treninga sa Karlom je završen EFT trening.

Pogledaj gde i kada možeš da završiš EFT trening https://www.sanjaivanovic.rs/eft-trening/ I budi spreman/a za njegov sledeći dolazak u Beograd.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MIRELA LJUMIĆ PONOVO SNIMILA HIT!

Predstavnica Crne Gore na Euro Songu sa svojim bendom D-mol, jedna je od najpopularnijih mladih izvođača na Balkanu, juče na svoj rođendan obradovala je svoje fanove sa novim HIT SINGLOM “KRUNA” koju je izdala za IDJTunes za koji je snimila i spot koji upravo emitiju sve TV stanice regiona …

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now