11 godina inovacija: FOREO rođendan – vaša žurka!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

FOREO, vodeći svjetski brend u medicinskoj tehnologiji za njegu kože, slavi svoju 11. godišnjicu. Sa preko 20 miliona korisnika i maloprodajnim prisustvom u više od 80 zemalja, FOREO je na čelu inovacija za ljepotu od 2013. Pretvarajući rutine njege kože u luksuzne rituale opuštanja i pružajući vidljive, klinički dokazane rezultate, FOREO kombinuje najsavremeniju tehnologiju, pobjednički švedski dizajn i razumijevanje prirodnih procesa kože, čineći njegu kože jednostavnom, lakom i prijatnom. Osnovan kao rezultat pogrešnog poklona za godišnjicu i osnovan u Švedskoj, FOREO je crpio inspiraciju iz strasti ove zemlje prema minimalističkom dizajnu i naglaskom na elegantnim, funkcionalnim oblicima. Kao brend posvećen izuzetnom kvalitetu i inovacijama, FOREO je stvorio vizionarske, efikasne proizvode dizajnirane da traju doživotno. Od revolucionarnog LUNA™ uređaja za čišćenje lica, UFO™ uređaja za duboku hidrataciju lica, do najmoćnijeg mikrostrujnog uređaja BEAR™ i prve silikonske zvučne četkice za zube ISSA™ na svijetu, FOREO je izabrao da bude predvodnik sa inovativnim konceptima umjesto da pravi postepena poboljšanja postojećih.

FOREO se fokusira na radikalne inovacije i uvođenje revolucionarnih tehnologija koje postavljaju nove standarde u industriji ljepote. Oni identifikuju šta nedostaje i kreiraju moderna, korisnički orijentisana rešenja. Proces razvoja za svaki uređaj obično traje nekoliko godina, što omogućava stvaranje novih tehnologija, temeljno istraživanje, dizajn i usavršavanje svakog aspekta. Na primjer, skoro pet godina je potrošeno na razvoj UFO™, prvog tretmana pametne maske na svijetu. UFO™ nudi tretmane lica na nivou spa centra za dva minuta ili manje, kombinujući LED svjetlosnu terapiju sa krioterapijom (hlađenje), termoterapijom (grijanje) i T-Sonic™ pulsiranjem. Prva generacija UFO™ je lansirana 2018. godine, uvodeći potpuno nov način korišćenja maski za lice, pretvarajući 20-minutni tretman u revolucionarni 2-minutni ritual sa klinički dokazanim rezultatima u efikasnom rešavanju specifičnih problema sa kožom.

Uvođenje najsavremenijih tehnologija ponekad može biti zastrašujuće, pa je FOREO odlučan da svoje uređaje učini intuitivnim i lakim za korišćenje. Oni vjeruju da inovacije ne bi trebalo da ugroze jednostavnost – njihovi uređaji oličavaju ovu filozofiju tako što neprimijetno kombinuju napredne tehnologije sa lakoćom korišćenja. Još jedan primjer FOREO-ov revolucionarni pristup tradicionalnim režimima njege kože. Ova rutina od tri i po koraka, dizajnirana da se završi za samo sedam minuta, zasnovana je na minimalnom broju proizvoda i koraka, pružajući maksimalne rezultate i visokotehnološki pristup prirodnoj ljepoti.

Prošle godine, FOREO je proširio svoju ponudu kolekcijom za njegu kože, pojačavajući svoju posvećenost maksimiziranju rezultata kroz kombinaciju tehnologiju i njege kože, formirajući pristup tehnologiji kože gdje se rezultati međusobno poboljšavaju. Ovaj jedinstveni pristup poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka u proizvodima za njegu kože, pružajući superiornu efikasnost u rešavanju specifičnih problema kože. FOREO je posvećen razvoju inovativnih, neinvazivnih tretmana dizajniranih za korišćenje u udobnosti vašeg doma!

Svi uredđaji i proizvodi za njegu kože dostupni su na FOREO sajtu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Veliko ljetnje Fashion&Friends sniženje: Svi brendovi sniženi do 50%

Zamislite da pronađete savršene Premiata patike, Calvin Klein kupaći kostim ili Replay farmerice po znatno nižoj cijeni – ali vaša veličina je rasprodana.   Novi krug sniženja od 20% do 50% u Fashion&Friends-u i ostalim Fashion Company prodavnicama u tržnom centru BIG Fashion u Podgorici, kao i u onlajn šopu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now