Sorry… It’s not Birkin!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Ako pitate one koji vole i poznaju luksuzne modne marke koju torbu bi želeli da imaju, sigurni smo da će 9 od 10 njih reći da se radi o Kelly ili Birkin modelu kuće Hermès. I Kelly i Birkin torbe su sveti gral svih must have luksuznih shopping lista. One spadaju u Hermès Quota Bags, jer kao što i ovaj izraz sam govori – postoji količinska kvota koju možete da kupite u roku od godinu dana, odnosno u ovom slučaju maksimalno dvije. Obije su bezvremenski komadi za cio život i statusni simboli, a ono što ih postavlja na sam tron najpoželjnijih jeste Hermès politika da su teško dostupne, a njihova proizvodnja zaista i jeste drugačija u odnosu na onu kakavu imaju Chanel, Dior i ostali brendovi.

Ako ste “listali” Instagram ovih dana, sigurni smo da vam je za oko zapao brend “Sorry”… It’s not a Birkin! Brend je početkom ljeta predstavio 25 modela vintage cegera inspirisanih iconic Birkin torbom. Ovi cegeri kombinuju retro šarm sa luskuznim detaljima, donoseći jedinstvenu estetiku i funkcionalnost u svakodnevni život. Svaka torba nosi priču prošlosti, istovremeno naglašavajući eleganciju i stil osobe koja je nosi. “Sorry” cegeri napravljeni su od 100% recikliranog pamuka i dizajnirani su tako da su lako nosivi u bilo kojoj situaciji. Predstaljaju umjetnost luksuza i praktičnosti, dozvoljavajući vam da se osjećate urbano i elegantno u svakom momentu.

Cegeri se ističu jedinstvenom slikom Virkin torbe i ne samo da dodaju sofisticiranost vašem stilu, već podržavaju i održivost i čuvaju planetu. Modni svijet može biti odgovoran prema planetu, bez kompromisa na stilu! Ovi neodoljivi cegeri nijesu samo ekološki prihvatljivi, već su i praktični – s njim nikada nećete zaboraviti da ponese svoje stvari. Neka vaša moda bude odgovorna i pametna. Cilj brenda je da svako može da kombinuje lijepo i korisno. Cijena je pristupačna, a brend i pakovanje na vrhuncu. Ideja je nesvakidašnja, neodoljiva i originalna! Ova remek djela možete nositi svuda, jer kolekcija donosi spoj mode, jednostavnosti i umjetnosti, čineći svaki komad posebnim.

Ono što nas je posebno oduševilo je to što je brend osmislio foru koja obara s’ nogu. Ceger dolayi u identičnoj Hermes kutiji na kojoj piše Sorry! Ovakav poklon oduševiće svakoga, a predstavlja i vid manifestacije i želje “Sorry” tima da svaka od vas jednog dana ima pravu Birkin torbu. Do tada, oni su tu za vas!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Severina: Nikad više neću u Srbiju dok je na vlasti diktator od kojeg beže i Srbi

Pevačica je sinoć privedena na granici sa Srbijom, gde je provela nekoliko sati, a posle čega je odlučila da se vrati u Hrvatsku. Severina je sinoć oko 19 časova zaustavljena na granici Bajakovo, a onda su nadležni organi sproveli proceduru, kao i za sve čije izjave naši državni organi procene kao […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now