Krit je lep, kao i ti: Tanja Savić zapalila društvene mreže fotografijama sa odmora

admin
0 0
Read Time:48 Second

Ovoga leta bilo je mnogo posla za Tanju Savić jer je osim redovnim nastupima morala i da se bavi pripremama za spektakularni koncert kojim će 23.11. u Beogradskoj areni proslaviti 20 godina karijere. Ipak, uspela je da ugrabi i nekoliko dana da sa svojim izabranikom Mukijem otputuje na kraći odmor, a izbor je pao na Krit gde su zakupili apartman u ekskluzivnom hotelu.
Tanja je želela da sa pratiocima podeli neke od trenutaka opuštanja a njeni snimci u kupaćem naišli su na brojne reakcije.
“Volim srećne ljude jer oni nešto divno u meni bude”, “Uživaj Tanja, zaslužila si”, “Najzgodnija bila i ostala”, “Baš je lepo, kao i ti” samo su neki od komentara koje su pretioci ostavili.
– Odmah po završetku odmora vratila sam se organizaciji koncerta, i već sam imala sastanak sa rediteljem jer želim da osim muzičkog, publici pružim i scenski ugođaj za pamćenje- rekla je vlasnica hitova poput Zlatnik, Tako mlada, Gde ljubav putuje, Incident, i mnogih drugih.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Preminuo Bora Đorđević

Frontmen grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević, preminuo je danas, 4. septembra, u 72. godini.   Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gdje je bio smješten zbog ozbiljnih problema koje je imao sa plućima. Zvanična stranica grupe “Riblja čorba” objavila je vijest o njegovoj smrti. “Poštovani prijatelji, sa tugom i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now