Uraganke o nastupima: Ne uzimamo bakšiš ali tražimo hranu

admin
1 0
Read Time:58 Second

Pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice grupe Hurricane, otkrile su šta zahtijevaju od organizatora koncerata, a otkrile su da ne dobijaju bakšiš.

“Na našoj rajder listi uvijek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvijek najviše hrane obezbijede”, rekle su one kroz smijeh, a zatim su se osvrnule na priče da je cijena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije.

“Kamo lijepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o cijeni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe”, rekle su Uraganke, a zatim progovorile o bakšišu.

“Ne dobijamo bakšiš na svirkama. Nude nam ga stalno, ali ga ne uzimamo jer nam je zabranjeno. Uredno ga vratimo, zahvalimo se i to je to”, rekle su.

Njihovi su nastupi koncertnog karaktera, koncipirani su tako da osim pjevačkog na sceni pružaju i vizuelni doživljaj, zbog čega ne pjevaju na svadbenim veseljima. Ne kriju, međutim, da bi voljele da dožive i to iskustvo.

“Pojavljujemo se na nekim rođendanima kao gošće iznenađenja. Na svadbena slavlja nas do sada niko nije zvao, ali ako se to promijeni, rado ćemo ih ispoštovati”, zaključile su Uraganke.

izvor Telegraf

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

Čelnik muzičkog projekta “Zvezde Granda”, Saša Popović, neposredno pred početak snimanja nove sezone takmičenja ističe da očekuje jednako dobar uspeh kao i prethodnih 17-18 godina, koliko ovaj projekat traje. „Pred svaku sezonu imamo neku frku, pa tako i ove. Mislim da će sve proći kako treba. Ceca je tu umesto […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now