NAJBOLJA ŽURKA U GRADU! Seka Aleksić,Lexinton i Indira Colonija u klubu Kasina

Semir Kaljic
2 0
Read Time:53 Second

Jedna od najpopularnijih folk pevačica, Seka Aleksić, nastupiće u sredu uveče po prvi put u najpopularnom prestoničkom klubu “Kasina”.Seka je svoj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruža.

Poznata je kao jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti činjenicom da je napunila do poslednjeg mesta svaki klub u regionu, pa se u Kasini u sredu očekuje pravo ludilo. Publika će moći da uživa uz hitove kao što su “Sahara”,  ali i numere “Boli stara ljubav”, “Crveni ruž”, “Lom Lom”, “Aspirin”, “Crno i zlatno”, “Kraljica” i mnoge druge.Lexington Bend, čiji temperamentni scenski nastup i fenomenalni repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, obradovaće svoju vernu publiku nastupom u klubu Kasina i to za Doček Srpske nove godine u četvrtak 13.januara 

– Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u „Kasini“-rekao je Bojana frontmen Lexinton benda.

A petak u Kasini rezervisan je za sjajnu Indiru Colonija.Tamo gde  dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SMEJEM SE A PLAČE MI SE, U IZVOĐENJU BALŠE VUJIČIĆA I MILETA KITIĆA! (VIDEO)

Pevač Balša Vujičić snimio je novi cover, ali ovog puta uradio je nešto što nije baš svakodnevnica na našem estradnom nebu. Balša je uradio duet cover pesme “Smejem se a plače mi se” koju u originalu peva Mile Kitić. Originalna verzija ove pesme broji više od 25 miliona pregleda, kako će […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now