“BALKANSKA MADONA”: Strani mediji bruje o Karleušinom nastupu u Dubaiju (FOTO)

admin
0 0
Read Time:45 Second

Nastup Jelene Karleuše u Dubaiju već nekoliko dana je u centru javnosti naših, ali i stranih medija.

Pevačica je u Dubaju nastupala u petak, kada je publici piredila pravi spektakl, a za tu priliku fanove je oduševila minijaturnim pink kostimom, dok je na rukama i glavi imala asesoare od perja.

Jelena i njen tim napravili su atmosferu za pamćenje, a naša pevačica privukla je i pažnju svetskih medija, koji su oduševljeni maestralnim pojavljivanjem Karleuše.

– Zvezda koja je poznata kao “srpska Lejdi Gaga” oduvala je fanove zapanjujućim nastupom na najvećoj sceni u Dubaiju, poznatoj po najboljem mestu za noćni život u Emiratima – napisao je poznati list “The New York Age”.

Šou koji je trajao više od dva sata, pokazao je da je sasvim opravdana titula “dive” koju Jelena nosi, a uporedili su je i sa jednom od najvećih zvezda svih vremena.

izvor IJDTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Seka na skijanju u odijelu od sedam hiljada evra

Pjevačica Seka Aleksić otputovala je na Kopaonik gdje uživa u zimskim čarolijama sa suprugom i sinovima Jakovom i Jovanom. Naime, Aleksićeva je na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko fotografija napravljenih na stazi ove planinske ljepotice, a na kojima se vidi koliko porodično uživaju u snježnim čarolijama. Ono što nikome nije […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now