“MUZIČKI ALIBI” OBARA REKORDE!

Semir Kaljic
2 0
Read Time:39 Second

Jedna od najgledanijih emisija muzičkog sadržaja kod nas, “Muzički Alibi” u novoj sezoni je krenula jako obarajući sve dosadašnje rekorde! Nova sezona je donela novu scenografiju uz voditeljsko pojačanje u liku prelepe Tee Momčilović koja je godinama jedno od zaštitnih lica Kopernikus televizije! Uz Sekija Jonuzovića koji je skoro 3 decenije važan deo “Pink radija” i producenta Pericu Jarića emisija je doživela veliki “boom”!

Uz goste poput Marine Bogdanović, Marka Simičića Kao Kao Bend i Marine Stefanović uz pratnju fenomenalnog Gorana Stamenkovića probijeni su svi mogući termini a gledanost na instagramu je prelazila hiljade gledalaca!

To je samo još jedan razlog da ponedeljkom od 20h budete uz KCN1 i ovu fantastičnu emisiju! Slogan “Manje priče a više pevanja” je za ovu ekipu glavno pravilo!

Autor Semir Kaljic Tetak

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tretmani koji će vaš pogled učiniti zavodljivijim!

Na beauty sceni još od 2012. godine vlada trend gustih obrva koje su inspirisane modelom Carom Delevigne i njenim bujnim obrvama za kojima uzdišu mnoge žene širom svijeta. Kako beauty eksperti stalno smišljaju nove načine za to poboljšanje izgleda obrva, od tada su se pojavili brojni trendovi poput shadinga, threadinga, microbladinga, microfeatheringa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now