PUBG mobile preuzet preko 100 miliona puta

admin
0 0
Read Time:53 Second

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) i Fortnite su u konstantnoj borbi za primat na tržištu Battle Royale igara, kao i na različitim platformama. Fortnite, prema poslednjim izveštajima, dominira na PC-u i konzolama, dok PUBG dobro stoji na mobilnim uređajima.

Najnoviji izveštaji sugerišu da PUBG ima duplo više preuzimanja na mobilnim uređajima u odnosu na Fornite mobile. Tencent sada ističe da je PUBG na Android i iOS platformama prevazišao 100 miliona preuzimanja. Potrebno je napomenuti da je Fortnite još uvek u beti na Androidu, te da se širenje na ovoj platformi tek očekuje za Epic Games-ov naslov.

PUBG mobile je na mobilne uređaje stigao 19. marta ove godine, a tokom poslednja četiri meseca igra je imala preko 14 miliona dnevno aktivnih korisnika (ne uključujući one iz Kine, Južne Koreje i Japana). igra se konstantno ažurira novim mapama, modovima i drugim sadržajem.

“Želimo da se zahvalimo našem posvećenom razvojnom timu u Lightspeed i Quantum Studios, a posebnu zahvalnost upućujemo vernim igračima širom sveta koji nastavljaju da nas inspirišu svojom strastvenošću i posvećenošću”, istaknuto je iz kompanije Tencent.

 

izvor : benchmark.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MicFlow objavio novu pesmu!

Elvir Plančić poznatiji kao MicFlow je objavio novu pesmu pod nazivom COHIBA . U pesmi se pojavljuje i mladi Bosansko-hercegovački reper poreklom iz Konjica koji živi u Švajcarskoj!    Poslušajte!  ISED – COHIBA feat. MIC FLOW

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now