PREVARA SE PLAĆA PREVAROM! #8

admin
2 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

Moram vam priznati da mi je danas baš dosadno da pišem kolumnu, ali samo jer se radi o osobi, pevačici, za koju apsolutno niko nije čuo. Tako da slobodno mogu da napišem, da neće ona biti glavni fokus jer je zanimljiva kao smoreni teletabis. 

Pisaću vam o jednom događaju koji se odigrao pre nekoliko godina, a u celoj toj priči smo upleteni ona , njen suprug i ja. Čak ne znam ni koju asocijaciju da vam serviram, kako bi uopšte shvatili o kojoj pevaljki se radi, ali verujte mi, ovoga puta to izgleda neće biti moguće. A da, snimila je duet sa pokojnim kraljem narodne muzike, ali od svih dueta koje je snimio, ova pevaljka je za razliku od ostalih, potpuni anonimus. Odvratna izblajhana kosa. A ona sva ko šiparica. Maloletna Lepa Lukić. Što se ponašanja na sceni tiče, mada, da se ne lažemo, kao da Lepa peva pa ubija. Žena sa karijerom od 60 godina, a tri hita. Nek skuva čaj za dvoje i nek odjebe kotrljajući se, jer zbog godina ne može u skokovima.  Pa, sad, kucajte na guglu duete Šabana Šaulića i ta za koju ne znate, e ona je smoreni teletabis.

Tokom svoje karijere pevala je te neke seljačke pesme, valjda da bi te pesme prilagodila svom glasu. Ali ja sam želeo da ona ipak snimi nešto modernije, i posrećilo joj se. Pesma je pisana namenski za Svetlanu Cecu Ražnatović, ali kako je u tom periodu bila na Kipru, mrzelo me je da čekam, a eto, dobio sam rezultat koji sam svakako zaslužio jer smoreni teletabis nema ni energije, kao jedan panj. 

Ali ajde da se vratim na suštinu. Nakon što smo sve dogovorili, i snimanje pesme i spota, nas dvoje uputili smo se u Knjaževac kod mog tadašnjeg druga kako bi snimila pesmu u njegovom studiju. Nema potrebe da napominjem da ništa nije platila, to je bio naš poklon kako bi je izvukli iz kukuruzišta. Al jebem mu mater, valjda je tačna ona stara da se od govana pita ne može napraviti.

Vratili smo se i od tad stižu meni veoma uznemirujuće poruke. Naime, neki lik koji se predstavio kao vlasnik velike kompanije ponudio mi je cifru koje se ne sećam, ali znam da su bile desetine hiljada evra. Hteo je da podvodim smorenog teletabisa. Iskulirao sam. Kako su se te poruke ponavljale, nazvao sam svoju drugaricu koja radi u policiji i rekao da želim da prijavim jedan slučaj.

Već sutradan sam bio Zemunskoj stanici i dao svoj iskaz. Nakon toga kontaktirali su i ovu pevaljku da dođe zajedno sa svojim suprugom i sa mnom kako bi svi dali iskaz.

Krenuli smo u nadi da ćemo konačno saznati ime i prezime tog manijaka, koji je prema rečima pevaljke već pravio problem njenoj porodici. 

Stigli smo na poznatu adresu. Prvo smo ušli svi zajedno, da bi nas inspektor zamolio da izađemo svi, sem tog panja od žene i da će nas prozivati.

Njen suprug je bio toliko nervozan od trenutka kada smo krenuli. Stalno je ponavljao “A zašto idem ja?” , i tako sve dok nismo stigli. A onda je u čekaonici nastavio, samo okrenuo drugu stranu ploče “Zašto svi pojedinačno dajemo iskaz”? NEMAM KOMENTAR!

Završili smo sve, svako je otišao na svoju stranu, preljubazno policijsko osoblje reklo je da će nas obavestiti čim budu imali neke informacije. 

Iskreno, bio sam zabrinut. Za njenu bezbednost, ali i za svoju i jedva sam čekao da se sve završi.

Nije prošlo desetak dana, zvoni meni telefon. Sa druge strane čujem glas moje drugarice kojoj sam i prijavio ovaj slučaj. 

Kaže ona meni, odmah, bez prethodnog uvoda: 

“Znamo ko je, rešili smo sve. “

“Je l manijak na koga sam ja i oni sumnjali?”

Ne, manijak je njen SUPRUG!!!!!!!!!!!!

Muk, tišina, neverica … ali kada su se kockice sklopile sve je bilo jasno. 

Dragi moji, rado bih vam dao još jedan podatak kako bi znali o kojoj pevačici se radi, ali popularniji je krompir iz piljare od nje, tako da ne mogu. Potrudite se malo i vi. Imate dosta ključnih reči u kolumni, guglajte, a ja sam samo u jedno siguran –

PREVARA SE PLAĆA PREVAROM!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

KRAJ SARADNJE ACE SOFRONIJEVIĆA I EMISIJE "NIKAD NIJE KASNO"

Saradnja između orkestra Aleksandra Sofronijevića i Žike Jakšića kroz emisiju “Nikad nije kasno” poslije sedam godina je prekinuta. Oni su donijeli odluku da se raziđu, budući da Sofronijević ima sve više svojih poslovnih obaveza u sopstvenoj produkciji. -Moram prvo da se zahvalim Sofri i njegovom orkestru, sedam godina smo se […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now