UČEŠĆE U “ZADRUZI 2” UZ PUNU PODRŠKU MAJKE I SINA

admin
0 0
Read Time:49 Second

Atraktivna Darija Rajković poznata javnosti po učešću u Reality-ju Parovi i vodjenju tv emisije STIL za par dana okušaće se i kao učesnik najgledanijeg tv formata u regionu Zadruge 2.

-To za mene nije ništa novo. Mislim da je Zadruga 2 idealna da čovek pokaze svoje kvalitete. Imam u planu da snimim svoju pesmu i to će sigurno biti za Pink kuću, rekla je Darija.

Prijatno sam iznenadjena time što će biti dosta ljudi koje poznajem. Svakako mislim da ću se sa Oljom Bajrami, koja je takodje jedan od učesnika, najbolje slagati jer se i privatno poznajemo.

Nije zaljubljena i ljubav u Zadruzi 2 joj se ne može desiti reči su lepe banjalučanke.

Kaže da je psihički spremna da se obračunava samo sa jačima od sebe i da očekuje provokacije od učesnika koje poznaje iz dosadašnjih Reality-ja u kojima je učestvovala.

Nada se finalu a podrška majke i sina nije izostala.

Dariji i Olji Bajrami želimo puno sreće u Zadruzi 2 !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marijana Zonjic nova učesnica rijaliti programa ZADRUGA2

Mlada i perspektivna crnogorska pevačica Marijana Zonjić je na svom instagram profilu potvrdila da će ove godine učestvovati u najskupljem projektu u istoriji medija na ovim prostorima! Poželimo sreću mladoj i atraktivnoj Marijani koja će u to smo sigurni pokazati sve svoje kvalitete zbog kojih je i pozvana da učestvuje […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now