NENAD ŠKUNDRIĆ DAO OTKAZ SVOJOJ SARADNICI. PROČITAJTE KOJI JE RAZLOG!

admin
1 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Nedavno se u javnosti podigla velika prašina s obzirom na to da su se na svim socijalnim mrežama poznatog voditelja Nenada Škundrića pojavile fotografije mnogih pevača uz ne baš primeren tekst. 

Naime, Škundrić je uspeo da u prazničnom specijalu ugosti Draganu Mirković i to će biti njeno jedino Novogodišnje pojavljivanje. Nekome je to očigledno zasmetalo, pa je pokušao da napokosti Škundriću, u čemu je delimično i uspeo. Kako bi saznali o čemu se konkretno radi, pozvali smo Škundrića da nam sve objasni:

– Već više od godinu dana imao sam svoju saradnicu koja je bila zadužena za promociju emisije “Sve po spisku sa Škundrićem” na društvenim mrežama. Pripremajući se za specijal sa Draganom Mirković trebalo je uzeti izjave od što veći broj njenih kolega. Većina njih se ljubazno odazvala, ali bilo je i onih koji su bili sprečeni i to je potpuno u redu. Svako ko me poznaje ili prati moj rad, odlično zna da ja nisam neko ko je njanjav i da umem biti prilično oštar, ali uvek stojim iza svega što napišem ili izgovorim, a sada sam primoran da se pravdam i izvinjavam zbog greške moje bivše saradnice Marine. Pre neki dan telefon gotovo da nije prestajao da zvoni. U jednom trenutku mi je bilo previše svega jer sam bio kod lekara zbog prehlade koju vučem nekoliko dana i na poslednji poziv od strane PR-a Seke Aleksić, rekao sam kako je istina sve što je napisano i prekinuo vezu. Nisam imao više snage za tu priču. Odmah nakon lekarskog pregleda otišao sam u svoju matičnu kuću i u razgovoru sa direktorom iste odlučili smo da posle sedam godina rada u našem timu, pomenuta Marina dobije otkaz.

Imala je mogućnost da se javno izvini svima, ali ona nije smatrala da je uradila bilo šta loše. Kada sam kriv, kriv sam i nije mi problem da se izvinim, međutim, ovo je prvi put da sam u poziciji da ja moram da se pravdam za nešto što nije moja krivica. Odlučio sam da i pored previše obaveza sve svoje društvene mreže vodim isključivo ja, kako se ne bi ponovilo nešto slično. Tako da ću ja biti odgovoran za sve i lepo i loše što se bude objavljivalo. A ja se još jednom izvinjavam svim ljudima koji su pomenuti u negativnom kontekstu, među kojima su i moji dobri prijatelji i saradnici kao što su Seka Aleksić koju poznajem desetak godina i Suzana Jovanović sa kojom imam fantastičnu saradnju. Ne znam da li je nekome zasmetalo gostovanje Dragane Mirković u mojoj emisiji, pa je želeo da mi na neki način napakosti, ali svakako je uspeo da poremeti odnose sa ljudima koje pre svega izuzetno cenim i poštujem.

To je sada završena priča, devojka je dobila šta je zaslužila, a ja sam sada “primoran” da se izvinjavam svima zbog njenih gluposti ili naručene objave. Samo se pitam ko će meni da se izvini i mojoj medijskoj kući, završio je na kraju prilično uznemiren Nenad Škundrić. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

PERICA JARIĆ VREDNO SPREMA NOVE PROJEKTE!

Kvalitet uvek pobedi! To je na svojoj koži pokazao i Perica Jarić, pevač koji svoju karijeru gradi polako i bez skandala. U svom studiju vredno snima “covere” gde svoje pratioce redovno obraduje nekom starom dobrom pesmom u svom izvođenju! Nedavno je snimio i svoju novu pesmu pod nazivom “Svaka suza” […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now