SINOĆNJIM NASTUPOM ODUŠEVILA BUGARSKU PUBLIKU: JANA TODOROVIĆ GOST NA OTVARANJU KLUBA!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:43 Second

Jedna od najtraženijih folk pevačica današnjice Jana Todorović sinoć je po prvi put nastupala u Bugarskoj. Time je zapravo i obeležila početak zimske sezone koncerata.

Svojim hitovima prisutne goste u bugarskoj prestolnici ostavila je bez daha koji su visečasovno uživali u fantastičnom repertoaru. Lune lune, barabar, milionerče, imam jednj zelju, princeza, kući, kući, samo su neke pesme u kojima su gosti uživali.

Takođe sinoćnjem spektaklu prisustvovao je i folk kolega Halid Muslimović koji je nakon svoje svirke došao da pruži podršku.

U pitanju je otvaranje novog kluba čiji vlasnik zaželeo da upravo Jana bude specijalni gost i svečano otvori klub Trepni, otkriva menadžer Amer Hodžić i dodaje da folk zvezda kao i uvek gde god rade ona i više nego opravda očekivanja vlasnika i gostiju, što rezultira novim pozivom u Sofiji koji je već usledio krajem februara završava Amer.

VIDEO 1

KRUNISANJE “KRALJICE”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA: Šerif Konjević pohvalio nove pesme koleginice Meli!

Iako je mlada i novo ime na našem estradnom nebu, pevačica Meli niže uspeh za uspehom. Osim toga što je njena pesma „Luzer“, koju potpisuje Goranče Dream Team, našla put do publike, mladoj pevačici dolazi podrška i od kolega. Jedan od onih koji su je prvi javno pohvalio je Šerif Konjević, koji je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now