Modni hit: Majice sa Disney junacima

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:45 Second

U novoj Piazza Italia kolekciji opet su popularne majice inspirisane omiljenim Disney junacima.

Neki ljudi nikada ne odrastu i to malo dijete uvijek čuči tu negdje i čeka priliku da se probudi, a pogotovo ako, kao ja, vidi preslatke junake iz Disney crtanih na majicama i poželi ih sve redom. Vjerujem da nijesam jedina, jer su preslatki Mickey i Minnie Maus, slonić Dumbo, Mulan, Maza i Lunja samo neki od omiljenih junaka koji su se ponovno našli na pamučnim majicama kratkih rukava.

Ako vas je, kao i mene, uhvatila zaluđenost Disney likovima i pitate se kako tu, naizgled dječju majicu, kombinovati u stvarnom životu evo rešenja. U kombinaciji s dobrim cargo pantalonama i jaknom od prevrnute kože možete je nositi za bilo koju priliku, a uz, recimo, suknju i patike, čini idealnu kombinaciju za šetnju gradom. Vjerujem da ćete s ovom majicom biti primijećeni gdje god da se pojavite.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Preživimo koronu i izolaciju uz Halida Bešlića i 'Moj sevdah'!

“Preporod”, bošnjačka zajednica kulture, pokrenula je u vrijeme izolacije zabavni izazov “Moj sevdah”. Među prvima ga je prihvatio Halid Bešlić, otpjevavši sevdalinku “Razbolje se šimšir list”, sada se pridružuju mnogi, znani i neznani Ovu akciju “Preprod” je najavio uz sljedeći tekst: Provodite vrijeme u karanteni, osjećate zebnju, preplašeni ste za […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now