Goran Karan predstavio spot sniman u Visokom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Nakon što je početkom juna boravio u Visokom, gdje su snimani određeni kadrovi za novi spot, poznati hrvatski kantautor Goran Karan predstavio je danas spot i singl “Dugo nisam bio mlad”.

Spot za pjesmu sniman je u parku „Ravne 2“, a tom prilikom Karan je kazao:

“Ovo mjesto ovdje je lijek, a nije ni lijek koliko je preventiva, ti dođeš ovdje, nakupiš se negativnih jona i eto te, dobar si doma, da smo došli ovamo da nam svima bude bolje i da napravimo emocionalnu terapiju i kiropraktiku sa tom pjesmom. Ljude je potrebno malo potaknuti da dođu ovamo, a ovo mjesto će ostati ostavština ljubavi. Što se tiče same premijere spota, ali i nastupa, ne mogu garantovati kad će biti, mi smo ove godine sve to trebali napraviti, u ovom slučaju je malo odgođeno, ali mislim da smo napravili jednu divnu priču koje će se ove godine i dogoditi”.

Pjesma je nastala odmah nakon njegovog prvog nastupa, kada je imao čast koncertom otvoriti Park Ravne. Prvobitna pjesma je na engleskom jeziku i nazvana je “My legacy is love”, ali je na kraju shvatio da stihove naviše osjećaš kada su na “tvom” jeziku.

Muziku i tekst za pjesmu Goran je pisao sam, a pjesmu imate priliku poslušati u nastavku.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ammara Mistrić: Nova pjesma "Između nas" je pun pogodak za CMC Festival

Ammara Mistrić ove godine na CMC Festival donosi pjesmu koja će biti potpuno osvježenje. Stihove za pjesmu “Između nas” napisala sam u decembru. Pjesma je ljubavne tematike i govori o nedostajanju, te se stihovi isprepliću i govore o ljubavi na najdirektniji način – rekla je Ammara za novu pjesmu. Tekst za […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now