Kemal Hasić i HP Cover: izvedba numere „Ovo malo duše“

Semir Kaljic
0 0
Read Time:42 Second

U sklopu projekta HP Cover čiji je fokus na žive instrumente, Kemal Hasić je odlučio osvježiti svoj stari hit „Ovo malo duše“ i dati mu novu dimenziju. Kaže kako je za njega ovo iznimno važno, budući da sada kada ima više iskustva, te pjesmi može pristupiti iz drugačijeg ugla.

Cilj HP Cover projekta je podsjetiti publiku kako zvuči jedna live izvedba pjesme, te izazvati kod njih one iste intenzivne emocije kakve bi osjetili na koncertima. Budući da smo, zbog epidemiološke situacije, i više nego spriječeni da uživamo u live muzici, HP Cover je potpuno osvježenje.

Orkestar koji je odsvirao numeru „Ovo malo duše“ sastoji se od: Amara Češljara (bubanj), Elvira Karića (gitara), Osmana Abdulmukarama (bass), Mehe Radoovića (klarinet), Irfana Peljte (klavijatura), i Arela Češljara (solo klavijatura).

Mix i mastering pjesme radio je Arel Češljar, izvršni producent Hayat Produkcije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NesKoH: poslušajte teaser nove pjesme “Putnik”

Bosanskohercegovački pop-rock pjevač i kantautor NesKoH svojoj publici predstavit će novunumeru pod nazivom „Putnik“. „Putnik“ je neprestana potraga za onim što jesmo, što mislimo da jesmo i što smovremenom shvatili da zaista i jesmo. Numera će premijerno biti predstavljena publici11.09.2020. u 20:00 h na zvaničnom YouTube kanalu, kao i na […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now