Miss Sixty: Brend koji slavi žene ponovo sa nama!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:42 Second

Od samih početaka i prve kolekcije koju je 1991. godine kreirao modni mag i osnivač brenda Wicky Hassan pa sve do danas, Miss Sixty je ostao dosledan čarobnoj viziji ženstvenosti i šika, slaveći žensku ljepotu, snagu i moć. Kolekcije, koje iz sezone u sezonu prati naboj iščekivanja i uzbuđenja, kreirane su za Miss Sixty djevojku – istovremeno prefinjenu i izazovnu, nježnu i pomalo buntovnu, zavodljivu i odmjerenu, no uvijek prirodnu i beskompromisno svoju.

Ove jeseni brend vješto balansira između glamura i casual stila, predstavljajući komade koji će postati ultimativni dio garderobera svake trendi djevojke. Glavni aduti sezone su denim haljine jednostavnog, ali moćnog kroja, savršeni par džinsa koji se odlično kombinuje sa zavodljivim bodi majicama, ženstvene kožne suknje i vječno moderne male crne haljine.

Odabrani modeli iz kolekcije jesen/zima 2020. dostupni su u Fashion&Friends prodavnicama, kao i online shopu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"ŠTO MI VIŠE BRANE KONTAKT SA MOJOM DECOM, TO SAM JAČA!" Tanja Savić progovorila o suđenju! (FOTO)

Tanja Savić prolazi kroz veoma težak period života, pa se povodom toga oglasila iz svog rodnog mesta Radinac kod Smedereva, Tanja trenutno boravi kod roditelja, koji su joj najveća podrška. Tanja se već duže vreme nije čula i videla sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji su u  Australiji sa ocem Dušanom […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now