MILICA PAVLOVIĆ U PREPONOJ DISKOTECI PROZVALA ČOLINU KĆERKU I PORUČILA JOJ SAMO JEDNO: Una nije znala šta ju je snašlo!

admin
0 0
Read Time:38 Second

Mlada zvijezda Milica Pavlović sinoć je održala spektakularan nastup u Beogradu, a uz njene hitove rođendan je proslavila Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića.

Milica je na jednom beogradskom splavu, čiji kapacitet je bio popunjen u potpunosti, napravila atmosferu za pamćenje, a tokom večeri izvodila je brojne svoje hitove poput “Mogla sam”, “Zauvek”, “Hej ženo”, “Boginja” i mnogih drugih.

Pjevačica se na nastupu pojavila u izazovnoj odjevnoj kombinaciji, te posjetioci, osim što su đuskali i pjevali, čitave večeri nisu mogli da skinu pogled sa zgodne Milice.

U jednom od separea, sa drugaricama se provodila i Čolina nasljednica Una, koja nije skidala osmijeh sa lica, ne skrivajući dobro raspoloženje.

Milica Pavlović iskoristila je priliku i pred punim splavom čestitala Uni rođendan, uz najljepše želje!

Izvor: blic.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NAJVEĆI HIT DEVEDESTIH U NOVOM IZDANJU!

Najpoznatija numera devedesetih godina uz koju su odrasle mnoge generacije dobila je novi, moderniji oblik u izvođenju grupe In Vivo. Neven Živančević i Igor Maljukanović poznat je dvojac koji šta god da uradi, ne prođe nezapaženo, a tako je bilo i ovaj put sa njihovom novom numerom ,,Oči boje duge”.  […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now