MAYA BAROVIC POSTALA ESTRADNI MENADZER ?

Semir Kaljic
0 0
Read Time:45 Second

“Covid-19” je u godini iza nas maltene paralisao našu estradu i brojni umetnici su ostali bez nastupa a samim tim i bez prihoda. Malo je njih kojima “Korona” nije donela smanjenje posla, a među njima je i Maya Barović , jedna od najpoznatijih foto modela kod nas!

Kako je izjavila za naš sajt, Maya sprema brojne novitete, a posebno ističe jedan novi posao! “Prošla godina mi je donela brojne promene u mom životu ali pri kraju godine sam odlučila da proširim svoje poslove i postala sam estradni menadžer a prvi moj klijent je moj brat, Petar Barović koji mogu da kažem bio najprepoznatljiviji učesnik takmičenja “Zvezde Granda. Pored toga pripremam još jedan veliki projekat i uskoro ćete biti obavešteni!”

Sigurni smo da će se Maya dobro snaći u novom poslu jer je kao foto model došla do samog vrha i mnogi pevači će želeti da ih baš Maya zastupa!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MENTALNA HIGIJENA KAO NAJDELOTVORNIJI LEK SADAŠNJEG TRENUTKA

Ostati uzemljen, okrenuti se ka suncu, osloniti se na bližnjeg.  Kad sam imala 12 godina, čula sam za reč: stres. Tada, to je bio nepoznati pojam koji se vezivao za određene finansijske poslove. Nije dugo vremena prošlo, stres se odomaćio u svakom domu, čekao nas,uporan, da se probudimo, da bi […]

Subscribe US Now