MC Stojan i Hurricane napravili bum pesmom “Tuturutu”!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić postoje na našoj sceni kao jedna od retkih girl grupa na Balkanu, i upravo zbog toga ih fandom mnogo voli. One su na početku krenule s pesmama na engleskom jeziku, ali nakon izdavanja hit singla “Favorito”, neretko nas počaste i pesmom na njihovom maternjem jeziku, te su sada u kolaboraciji sa MC Stojanom objavile pesmu “Tuturutu”!

Naime, u spotu možemo videti ove tri devojke, odnosno kako ih zovu, “uraganke”, u policijskom automobilu u ulozi policajki koje jure MC Stojana kako bi ga uhvatile, što na kraju i uspevaju. U samoj pesmi devojke pevaju par delova strofa i refrena, te poručuju da ne žele vezu na jednu noć i da su ozbiljne devojke.

Deo koji je ostavio poseban utisak jeste taj gde Sanja svojim kruševačkim naglaskom kaže “ne nerviraj me”, a kakav su bum napravili ove devojke uz Stojana dokazuje i broj pregleda na spotu – za 24 časa pesma je prešla 2 miliona pregleda, a sada broji skoro 5 miliona pregleda! Ne smemo zaboraviti da je u trendingu ne samo u regionu, već i u Nemačkoj, Austriji i slično, što trebamo posebno pohvaliti. Svaka čast ovom tandemu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kija & Đani “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda” (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Radiša Trajković Đani predstavili su svoju prvu zajedničku pesmu pod nazivom “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda” . Njih dvoje održali su promociju u jednom beogradskom restoranu. Kija je došla u kreaciji srebrne boje, dok je Đani bio u crnoj odevnoj kombinaciji. Radiša je na promociju […]

Subscribe US Now