SAZNAJEMO: Dizajner Vladimir “DI KRUPSKY“ u velikim pregovorima sa poznatim top modelom ovih prostora Jelenom Govedaricom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

U petak na prepunoj terasi jednog od prestojnickih najmodernijih klubova “ Gotik “ odrzan je << modni spektakl i prikazana musko – zenska kolekcija pod nazivom “ MONEY “ jesen/zima 2019 >> , naseg eminentnog i kontraverznog modnog dizajnera Vladimira di Krupskog u ime modne kuce “ DI KRUPSKY “ . Di Krupski je i ovog puta napravio raskosan modni show i velikim brojem koliko smo primetili stranaca ( kupaca ) jer je opste poznato da on izvozi srpski proizvod van granica Srbije .

Veliko broj postovalaca i medijskih lica , a modni show se razvukao na 3 sata i bio citav program , na samoj sceni je hostovala njegova dugogodisnja koliko smo saznali prijateljica iz Moskve , prelepa ruskinja DJ KORSHUN , potom na scenu je izasla Jugoslovenska i Srpska velika zvezda Beti Djordjevic sa cuvenom numerom “ Pocnimo ljubav iz pocetka … “ i kao slag na torti posle samih DI KRUPSKY raskosnih modela na scenu je izasla dugo ocekivana muzicka grupa” MODELS “ u novom sazivu .

Mogli smo primetiti da nove devojke ne lice na predhodne , pa predpostavljamo da je Di Krupski imao malo uticaja u sklapanju novog saziva jer devojke izgledaju ne napumpano bez mnogo plastike na telu , vec suprotno atraktivno i koliko – toliko prirodno . U svakom slucaju pitali smo Di Krupskog sta misli o srpskoj sceni dok je bio okruzen modelsicama , rekao je : “ Ima nade , ima nade … ali raditi mnogo i zestoko na lomljenju standarda “ !

Koliko saznajemo u pregovorima je sa nasim top modelom Jelenom Govedaricom koja izmedju ostalog ima svoju modnu agenciju da se fashion show odrzi najverovatnije u Banja Luci u Banskom dvoru ili u Prijedorskom Pozoristu .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tijana Jovovic mlada Pinkova Zvezda ekskluzivno za Balkan Stars!

Tijana Jovovic mlada Pinkova Zvezda ekskluzivno za Balkan Stars!   Cao Tijana, mozes li nam reci nesto o pocetku tvoje karijere ? Od malena sam imala veliki zelju za muzikom, prvenstveno za pjevanjem. Jos kao mala sam imala koncerte u dnevnom boravku, cesto bi mi daljinski bio mikrofon a moja […]

Subscribe US Now