Beca Fantastik : ‚‚u planu su dve pesme od kojih će jedna izaći u julu i jedan duet u avgustu‚‚

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Hvala ti što si odvojio vreme za nas. Za početak nam reci kad si odlučio da se baviš muzikom i ko ti je bio pevački uzor?

Potičem iz muzičke porodice koja broji nekoliko pr. Muzike izmedju ostalog i moj otac, koji se pored prosvete takodje bavio žargonski tezgaranjem. Otuda i moja ljubav prema muzici i želja da se bavim ovim poslom. Malo ko zna da imam završenu osnovnu i srednju muzičku školu. Uzori kao detetu bili su mi Keba, Saša Popovic i Nino, kasnije kad sam odrastao i počinjao da se bavim ovim poslom to su bili Aca Lukas, Dženan, Pejovic, pokojni Darko Radovanović.

Sa svojom pesmom `Mila moja` koju si odpevao dok si bio član bend `Fantastik band` napravio si pravi boom pa sve do danas, koja je tajna tvog uspeha, da li ti biraš pesme lično ili to si prepustio svom“timu“?

Pesma ‘’mila moja’’ je došla kao četvrti singl u nizu ali je ona ostvarila najveći uspeh i postala prvi naš hit i na neki način od tog trenutka naša lična karta po kojoj je publika počela da nas prepoznaje, dok nisam snimio i veće hitove, koji su ostvarili jos veći uspeh. Iza sebe imam ozbiljan tim ljudi tako da kao tim i biramo pesme, svačije mišljenje je podjednako vazno. Posle pesme mila moja nekako su hitovi počeli da se nižu počev od ‘’ma zdravo, taguj me, usne od adrenalina, unikat’’ koje su postale regionalni hitovi pa i šire. Meni nekako najdraža ‘’usne od adrenalina ‘’za koju bih rekao da je i moj nejveći hit za sad’


Nedavno si obradio sa bendom nekoliko hitova, koju bi pesmu posebno izdvojio?

Dugo sam imao želju da uradim takav projekat, jer to su pesme na kojima sam i ja rastao i koje i dan danas volim da pevam bilo na nastupima ili za svoju dušu. Taj melos je nekako i najbliži mom senzibilitetu. Uradili smo 11 odličnih numera koje smo na neki način sačuvali od zaborava i ja sam sebi ispunio želju i predstvavio se onima koji ne znaju da pevam bukvalno sve i na taj način.

Obradio si i nekoliko pesama slavnog Južnog Vetra, poznato je da je JV publika veoma kritična. Medjutim komentari Južnovetrovaca su veoma pozitivni. Kako je bilo pevati tu vrstu muzike, čuveni orijental južnovetrovski?

Drago mi je da su komentari pozitivni, mislim da smo odradili odličan posao. Posebno bih se zahvalio Aci Sofronijevicu i njegovom fenomenalnom orkestru, svako od nas je dao svoj maximum i mislim da je to publika i prepoznala.

Kakvi su ti planovi za naredni period?

Što se tiče nekog narednog perioda u planu su dve pesme od kojih će jedna izaći u julu i jedan duet u avgustu i naravno radno leto…

 

BECA FANTASTIK FT. SHA – USNE OD ADRENALINA

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Huawei ili Samsung - pitanje je sad ?!

Srednja klasa nikad nije izgledala bolje i nikad nije bila moćnija – koji model biste vi izabrali za sebe: Samsung Galaxy A6+ ili Huawei P20 Lite? Huawei P20 Lite karakteriše elegantan izgled sa zakrivljenim staklom i aluminijumskim ramom. Za razliku od svog prethodnika, P20 Lite dolazi u potpuno novim bojama: plavoj, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now