MIRKO SNIMIO NOVU NUMERU: Gastozzovu bivšu angažovao u spotu ?

admin
0 0
Read Time:53 Second

Duet Jane Todorović i Mirka Plavšića se odlično kotirao u moru novih pesama koje pevači izbacuju tokom letnjeg perioda, a mladi pevač nastavlja da oduševljava javnost. Njegov novi projekat je odmah pronašao put do srca slušalaca. Mirko Plavšić je ovoga puta predstavio singl ‘Mesečar’, a materijal je više nego odličan, što za slušati, tako i za gledati. Kako Mirko pre svega ceni kvalitet, upravo to dolazi do izražaja u novoj pesmi, koja bi vrlo lako mogla postati himna muškaraca. S druge strane, zanimljivo je da se u spotu nalazi atraktivna fitnes instruktorka Naida Gadžo, inače bivša Gastozova devojka.

Svakako da sam očekivao uspeh, jer sam zajedno sa mojim saradnicima uložio mnogo truda u ovaj singl, ali iskreno nisam se nadao ovakvom uspeh za ovako kratko vreme, kaže Mirko i dodaje -reakcije su fenomenalne i meni ostaje samo da dam sve od sebe da opravdam poverenje koje su mi slušaoci ukazali. Inače muziku za pesmu je radio Goran Ratković-Rale, tekst Radenko Mitrović, aranžman Branislav Glušac dok je za video produkciju bio zadužen „Toxic“.

 

MIRKO PLAVŠIC – MESEČAR

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DRAGOLJUB STEVIĆ (basista grupe Lexington) : Sećam se ‚‚baksuz babe‚‚ koja nas je polevala vodom jer smo se igrali i galamili od ranog jutra!

Ime i prezime: DRAGOLJUB STEVIĆ Zanimanje: Basista grupe LEXINGTON i glavni za scenski nastup grupe , Inženjer Geologije za Geofiziku SEĆAM SE “BAKSUZ BABE” KOJA NAS JE POLEVALA VODOM JER SMO SE IGRALI I GALAMILI OD RANOG JUTRA! 1.DETINJSTVO PAMTIM PO.. Detinjstvo pamtim po igranju šta drugo. :)) .Kad dođu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now