Roditelji angažuju Fortnite trenere kako bi pomogli deci da pobeđuju u igri

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Fortnite manija je u potpunosti zavladala svetom. Dok neki izražavaju zabrinutost zbog toga kakav uticaj igra ima na decu, ostali Fortnite vide kao odličnu priliku da ostvare zaradu.

Prema nedavnom izveštaju Wall Street Journala, postoje roditelji koji plaćaju do 20 dolara po satu kako bi njihovu decu trenirali “iskusni” Fortnite igrači. 

Jedna majka je za WSJ istakla da je zabrinuta da njen desetogodišnji sin ne pobeđuje u Fortnite-u, pa je potrošila 50 dolara kako bi za njega obezbedila onlajn treninge i časove. “Ne postoji pritisak samo da igrate Fortnite, nego i da pobeđujete u igri”, istakla je ona.

Jedan od roditelja je časove svog sina u Fortnite-u video kao dobru investiciju u budućnost, preko osvajanja novca na nekom Fortnite turniru. Postoje i roditelji koji uzimaju časove i treninge za sebe, kako bi mogli da učestvuju u hobijima svoje dece.

Kompetitivni gejming je godinama u porastu i već se tretira kao legalni sport. Ukoliko ovo jeste slučaj, brojni roditelji smatraju da ne postoji razlika između plaćanja trenera za treniranje i postitanje boljih rezultata u tenisu ili košarci naspram postizanja boljih rezultata u određenoj video igri.

Kakvo je vaše mišljenje o novom trendu? Da li biste angažovali trenera za neku kompetitivnu igru za svoje dete ili za sebe, kako biste postali bolji gejmeri?

Izvor: benchmark.rs / TechSpot 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GTA 5 BLIZU 100 MILIONA PRODATIH PRIMERAKA

GTA V se gotovo pet godine drži čvrsto na nogama i listama najprodavanijih naslova, a već je dostigao titulu za najprofitabilniji vid zabave u istoriji, čime je premašio sve filmove. Te titule iako značajne, ne znače da prodaja jenjava već GTA V uporno grabi ka cifri od 100 miliona prodatih […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now