ZVEZDE “UVEK JE SUNČANO U FILADELFIJI” KREĆU SA SNIMANJEM SERIJE O GEJMING DEVELOPERIMA

admin
0 0
Read Time:43 Second

Kako prenosi portal Variety, duo glumaca iz čuvene TV komedije “Uvek je sunčano u Filadelfiji” je dobio narudžbinu ni manje ni više nego od Apple-a da krenu sa snimanjem komične tv serije o ljudima koji se bave razvojem video-igara.

Scenario će pisati duo Čarli Dej (Charlie Day) i Rob Makelheni (Rob McElhenney), a ujedno oni će biti i glavne zvezde te nove serije, koja će biti smeštena u gejming studiju. Prema onome što Apple želi, to će biti tridesetominutni šou sa jakim akcentom na komične situacije.

Pored ove dvojice, pominje se ključni čovek UbiSofta kao izvršni producenti serije, Žerard Gilemot, kao i Džejson Altman (Narandžasto je novo crno).

Deluje kao da se oko celog ovog projekta skuplja odlična ekipa, tako da jedva čekamo da vidimo šta će od toga da ispadne, a materijala za komnične stvari u gejming studiju svakako ne manjka.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

UREDNICA "BALKAN STARS-a " SLOBODNO VREME PROVODI SA SVOJOM SESTROM BLIZNAKINJOM

Pre nego usledi konkretno letovanje i zasluženi odmor nakon višemesečnog uredničkog rada bez predaha, izmedju ostalih Jecinih poslova koje jednako kvalitetno obavlja, Jelena Govedarica slobodno vreme provela je sa svojom sestrom bliznakinjom Vedranom u obližnjem etno selu BK OAZA. Ugodan ručak upotpunile su i obilaskom etno sela i mini zoo […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now