Dizajnerka ISIDORA KEMIVES : NJEN ROYALITY BRAND “Manufacturepierre” OSVOJIO I LONDON

admin
1 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Sta se to kuva u loncu Manufacturepierre? Najavili su nešto novo. Šuška se na sve strane! Nagađamo! Pretpostavljamo! Uzbuđenje raste! Pratite da prvi otkrijete!

Najava je novog proizvoda u pripremi sjajne umetnice i mlade poduzetnice a po struci pravnice ,inače Beograđanke ISIDORE KEMIVES. Šta je rekla o nastanku svoga branda PIERRE koji je osvojio celi svet , komadima koji ga krase i koji će uskoro zablistati na velikom royality događaju u Londonu pročitajte u OSA magazinu.

 

BRAND JE POČEO SA RADOM KADA I KOJI PUT JE RAZVOJA BRANDA ?! 
PIERRE je počeo sa radom krajem 2012 od početka kao veliki brand. Za nas “biti veliki” znači da u svakom segmentu budemo na svetskom vrhu. Od kvaliteta proizvoda, dizajna, prezentacije, do profesionalnosti i srdačnosti našeg tima kako prema našim klijentima tako i unutar kompanije. Naša kompanija stoji na jakim temeljima a to je naš tim od kog sve polazi. Od početka se tako ponašamo i zato nas i vole. Zato je misija da noseći PIERRE ljudi imaju svu moć ovog sveta da postignu šta žele. PIERRE znači MOGU i HOĆU !!!
 DIZAJNER STE ČIJI BRAND KRASI PET AUTENTIČNIH PROIZVODA. PREDSTAVITE NAM SVAKI POJEDINAČNO ( NAKIT , SUKNJU, BLUZU, HALJINU ) ?
Sve veći i veći broj žena nosi PIERRE narukvice. Ona više ne treba ni da pogleda na ruku, ona je oseća, i sa njom ona zna da može, i uspeva! Svakodnevno nam stižu poruke zahvalnice širom sveta kako su s verom uspele svoje poduhvate i kako im je narukvica bila snaga i podrška !
Uz narukvicu imamo i ogrlicu PIERRE da komplet bude potpun.
KERI BREDSO, til suknja je simbol čuvanja devojčice u sebi pri ulasku u zrelije doba. Ona znači: “Sačuvaću devojčicu u sebi zauvek jer me ona maštajući vodi na moj put. ” S’ PIERRE narukvicom na ruci ću ispuniti njene snove.
(Svake godine nova generacija mladih uskoči u gradske priče KERI BREDSO i njenih prijateljica, a one koje su već u njoj ne žele da izađu.) Zato til suknje iznova ostaju u našem ormanu (onu od prošle godine zamenimo za novu i furamo novi krug dobre zabave).
Savršena, preudobna, svilena bluza PIERRE na tanke bretele je prvi znak prihvatanja sebe kao žene. To je senzualnost, to je moć, to je samosvest, samovrednost, samopoštovanje, samoljubav pre svega.
Iz čisto modnog ugla ona je najsavršeniji ženski komad u ormaru.
Haljina je ROYALITY. Ona je stvorena inspirisana kraljevstvom i veličanstvenošću dvorskog života. Može biti nošena i na svadbi omiljene prijateljice i na proslavi u ambasadi i na royal ascotu (kako će uskoro i biti predstavljena Londonskoj javnosti). Ona je već formirana žena koja zna ko je i više nema potrebu da se dokazuje. Njena pojava obara sa nogu iako njen struk nije istaknut. I ona i svi drugi vrlo dobro znaju da se iza širokog kroja krije uzak ženski struk kao što se iza jednostavnosti krije beskonačna kreativnost, mudrost i genijalnost.
PIERRE vam porucuje: “Budite moćni,beskonačno kreativni, senzualni, samosvesni, sami sebi snaga i podrška“,
završila je intervju umetnica Isidora Kemives.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Marina Stankic uradila novu pesmu ‚‚LAZEM LJUDE‚‚

Mlada i veoma talentovana pevačica, Marina Stankić uradila je svoju novu pesmu koja nosi naziv LAŽEM LJUDE! Tekst pesme Dejan Kostić, Jovana Radosavljević dok muziku i aranžman je uradio Dejan Kostić. Mnogi će se pronaći u pesmi , a vi koji niste do sada poslušali to učinite što pre, jer možda […]

Subscribe US Now